İsmail YK'dan bağlama şov! Sosyal medyayı salladı

Önceki gün İbo Show'a ikinci kez konuk olan İsmail YK hem tarzı hem şarkılarıyla yine hayranlarını coşturdu. İbrahim Tatlıses'in ricası üzerine İsmail YK televizyon ekranlarından farklı bir yeteneğini daha sergiledi. Eline bağlamayı alan ünlü şarkıcı şovuyla herkesi şaşırttı. Kusursuz bir bağlama performansı sergileyen İsmail YK'yi İbrahim Tatlıses dahil tebrik etti.

İbrahim Tatlıses'in sunuculuğunu yaptığı İbo Show programının bu haftaki konukları İsmail YK, Tuğçe Kandemir, Bilal Sonses ve Aydın Kurtoğlu oldu. şarkıcıların birbirinden farklı tarzlarda seslendirdikleri şarkılar izleyicilere keyifli anlar yaşattı.

ismail yk

ismail yk

Öte yandan bu sezon ikinci kez katılan İsmail YK Şeker Oğlan türküsünü okudu. Ünlü şarkıcı eline aldığı bağlamayla adeta şov yaptı. Stüdyodakiler halay durdukça İsmail YK coşkunluk seviyesini artırdı. O anlar ekranlara böyle yansıdı.

İSMAİL YK'NİN BAĞLAMA ŞOVU!

Hazal Kaya'dan yeni projelerle ilgili müjdeli haber!

İLİŞKİLİ HABER

Hazal Kaya'dan yeni projelerle ilgili müjdeli haber!

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 2

İlknur bozkurt 2 yıl önce

Kral geri döndü yapacak bir şey yok akşam saatlerinde hem TV de hem yeni şarkısı çıktı cehennem... kral ı özlemiştik ve daha çok görmek isteriz İsmail YK ı...

Hakan 2 yıl önce

50 kusur yaşında popcumu olur neyin kafasını yaşıyorlar