Zuhal Topal'dan yürekleri ağza getiren anlar! Ne olduğunu şaşırdılar...

Sunuculuğunu Zuhal Topal'ın yaptığı Yemekteyiz programında milyonların şoke olduğu anlar yaşandı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Zuhal Topal, bir sezona yakın bir süredir Yemekteyiz adlı yarışma programını sunuyor. Kendisine has tavırlarıyla yarışmacıların da seyircilerin de beğenisini kazanan başarılı oyuncu Zuhal Topal, dün yayınlanan son bölümdeki performansı ile oyunculuğunu bir kez daha konuşturdu. 

Sunucu Zuhal Topal vatandaşlıktan çıkarılan eşiyle DubaiİLİŞKİLİ HABERSunucu Zuhal Topal vatandaşlıktan çıkarılan eşiyle Dubai'ye gitti!

ZUHAL TOPAL'DAN NİSAN 1 ŞAKASI HERKESİ ŞOKE ETTİ!

Topal, yayın tarihi 13 Nisan olan ancak 1 Nisan tarihinde çekilen bölümde teknik ekip ve yarışmacılara bayılma şakası yaptı.

İlk olarak Topal'ın her zaman yaptığı bayılıp ayılma hareketini yaptığı düşünüldü. Ancak ünlü oyuncunun kalkmaması ve ses vermemesi herkesi panikletti. Çok geçmeden Nisan 1 diye bağıran Topal, kendisi için endişelenen herkese derin bir oh çektirtti.

Nihat Hatipoğlu programda şaşkına döndü! "Şimdiden savunmanı yap"

İLİŞKİLİ HABER

Nihat Hatipoğlu programda şaşkına döndü! "Şimdiden savunmanı yap"

ETİKETLER

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 2

123456dfgdfgb 2 yıl önce

gaç pere gaç pere didün

Yaren 2 yıl önce

Yarışma tutmayınca ne yapsın ayılıp bayılıyor ,ne hallere kaldık , yok böyle bir saçmalık.