Hollywood'a açılan Haluk Bilginer ve Yasemin Allen'den The Turkish Detective geliyor!

İstanbul'da başrollerini Haluk Bilginer ve Yasemin Allen'in paylaştığı 'The Turkısh Detective' dizisinin çekimlerine başlandı. 2023 yılında vizyona girmesi beklenen dizi 'The Cetin Ikmen Crime Novels' isimli 24 roman serisine dayanarak uyarlandı. İşte detaylar...

Globa'’in dijital yayın platformu Paramount Plus, ünlü İngiliz polisiye yazarı Barbara Nadel'in kaleme aldığı "The Cetin Ikmen Crime Novels" isimli 24 roman serisine dayanarak uyarlanan dizinin 8 bölüm olacağı açıklandı. Konusu polisiye olan, dedektif Çetin İkmen ve Mehmet Süleyman karakterlerinin etrafında dönecek olan proje için MiramaxAy Yapım ve Paramount ortaklığıyla yapılan dizinin çekimlerine, İstanbul'da başlandı.

Uysallar dizisi konusu nedir? Uysallar dizisi ne zaman başlayacak?İLİŞKİLİ HABERUysallar dizisi konusu nedir? Uysallar dizisi ne zaman başlayacak?

THE TURKISH DETECTIVE DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Çekimlerine İstanbul'da başlanan ve günümüz İstanbul'unda geçecek olan dizi şimdiden büyük heyecan uyandırdı. Dizi, İstanbul tarihine ve kültürüne dayanan suç hikayelerini anlatacak. Paramount Plus içerik yöneticilerinden Nicole Clemens "The Turkish Detective, dünyanın en çarpıcı, kültürel açıdan zengin şehirlerinden birinde geçen, evrensel olarak merak uyandıran bir suç gerilim dizisi" ifadelerini kullandı. 

yönetmen Niels Arden Oplev

yönetmen Niels Arden Oplev

Ben Schiffer'ın senaryosunu üstleneceği dizinin yönetmen koltuğunda, Ejderha Dövmeli Kız filminin İsveç versiyonunu ortaya çıkaran yönetmen Niels Arden Oplev oturacak.

haluk bilginer ve yasemin allen

haluk bilginer ve yasemin allen

THE TURKISH DETECTIVE OYUNCU KADROSU

The Turkish Detective dizi projesi için seçilen başrol oyuncuları Haluk Bilginer, Dedektif Çetin İkmen karakterini, Yasemin Allen ise Dedektif Ayşe Farsakoğlu karakterini canlandıracak.

haluk bilginer

haluk bilginer

THE TURKISH DETECTIVE NE ZAMAN YAYINLANACAK?

The Turkish Detective, şu anda yalnızca birkaç ülkede faaliyet gösteren Paramount Plus platformunda yayınlanacak. Geri kalan ülkelerde ise dağıtımını Paramount Global Content Distribution üstleneceği öğrenildi.

Eğer Paramount Plus 2023'e kadar Türkiye pazarına girmezse, dizinin ülkemizdeki bir dijital mecrada yayınlanmasını beklemek zorunda kalabileceğimizin açıklaması yapıldı.

Manga grubunun solisti Ferman Akgül ve Emrah'tan yeni proje!

İLİŞKİLİ HABER

Manga grubunun solisti Ferman Akgül ve Emrah'tan yeni proje!
İsmail Demirci ve Hatice Şendil'den yeni proje! "İyilik"

İLİŞKİLİ HABER

İsmail Demirci ve Hatice Şendil'den yeni proje! "İyilik"

BİR YORUM YAPIN 0