İsmail Demirci ve Hatice Şendil'den yeni proje! "İyilik"

Başrollerinde İsmail Demirci ve Hatice Şendil'in yer aldığı 'İyilik' dizisi yakında Fox TV ekranlarında izleyiciyle buluşacak. 'İyilik' dizisinin ilk tanıtım fragmanı verildi. Peki 'İyilik' dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? Konusu ne? İşte detaylar...

Birçok projesiyle izleyici kitlesi oluşturan Medyapım yeni bir yapıma daha imza atıyor. Başrollerini İsmail Demirci ve Hatice Şendil'in paylaştığı 'İyilik' dizisi yakında Fox TV ekranlarında olacak. Peki 'İyilik' dizisi konusu nedir? İyilik dizisi hangi gün, saat kaçta başlayacak?

İYİLİK DİZİSİ OYUNCU KADROSU

Medyapım'ın yapımını üstlendiği 'İyilik' dizisinin yönetmen koltuğunda Murat Öztürk oturuyor. Başrollerini paylaşan İsmail Demirci ve Hatice Şendil'in yanı sıra dizinin oyuncu kadrosundan Perihan Savaş ve Sera Kutlubey gibi isimler de yer alıyor.

İyilik dizisi

İyilik dizisi

Hande Soral İsmail Demirci ile olan evliliği hakkında konuştu! Peki Hande Soral kimdir?İLİŞKİLİ HABERHande Soral İsmail Demirci ile olan evliliği hakkında konuştu! Peki Hande Soral kimdir?

İYİLİK DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

"The Queen's House" isimle Güney Kore yapımından uyarlanan dizi, bir ihanet hikayesini ekrana getirecek.

Neslihan, dışarıdan bakılınca kusursuz bir hayata sahiptir. Bu ilüzyona Neslihan da inanmıştır ancak eşinin onu uzun süredir aldattığını öğrenir. Eşi onu kardeşi yerine koyduğu Damla ile aldatmıştır. Neslihan iyiyi kötüyü, doğruyu ve yanlışı yeniden sorgulamak ve yeniden anlamlandırmak zorunda kalır.

"Çağrı: İslamiyet'in Doğuşu" 45 yılın ardından sinemalarda gösterime girdi!

İLİŞKİLİ HABER

"Çağrı: İslamiyet'in Doğuşu" 45 yılın ardından sinemalarda gösterime girdi!
Hollywood'a açılan Haluk Bilginer ve Yasemin Allen'den The Turkish Detective geliyor!

İLİŞKİLİ HABER

Hollywood'a açılan Haluk Bilginer ve Yasemin Allen'den The Turkish Detective geliyor!

BİR YORUM YAPIN 0