Sinan Akçıl Müge Anlı'yı yere göre sığdıramadı: Arkadaşlık yapmaktan gurur duyuyorum!

Ünlü gazeteci Müge Anlı ve şarkıcı Sinan Akçıl arasındaki dostluk birçok kişi tarafından merak konusu haline gelirken geçtiğimiz gün görüntülenen Sinan Akçıl, Müge Anlı ile ilgili sorulara yanıt verdi. Müge Anlı'ya övgüler yağdıran Akçıl, "Türkiye'de arkadaşlık yapmaktan çok gurur duyduğum nadir bulunan karakterlerden biri Müge..." dedi.

Gündüz kuşağının fenomen programı "Müge Anlı ile Tatlı Sert" programıyla Türkiye'nin sevilen isimlerinden biri haline gelen Müge Anlı ve şarkıcı Sinan Akçıl arasındaki dostluk bir dönem sosyal medyada büyük yankı uyandırmıştı. Akçıl'ın Müge Anlı'dan ilham alarak "Durum Çok Acil" şarkısını yazmasının üzerine ikili Müge Anlı'nın sunduğu programda bir araya gelmişti. Daha sonra bir restoranda yemek yerken görüntülenen Akçıl ve Anlı arasındaki bağlantı hayranların aklında soru işareti uyandırdı.

Müge Anlı ve Sinan Akçıl

Müge Anlı ve Sinan Akçıl

"ARKADAŞLIK YAPMAKTAN GURUR DUYUYORUM"

Geçtiğimiz gün bir mekan çıkışı objektiflere yansıyan Sinan Akçıl, gazetecilerle ayak üstü sohbet etti. Muhabirlerin Müge Anlı ile ilgili sorularını yanıtsız bırakmayan ünlü şarkıcı "O çok değerli bir insan. Türkiye'de arkadaşlık yapmaktan çok gurur duyduğum nadir bulunan karakterlerden biri Müge... Onun nasıl düzgün bir insan olduğunu ve nasıl başarılı işler yaptığını konuşalım" ifadelerini kullandı.

Müge Anlı

Müge Anlı

DAHA ÖNCE NE OLDU?

Yıllardır ATV ekranlarında yayınlanan "Müge Anlı ile Tatlı Sert" programıyla izleyenlerle buluşan ünlü gazeteci Müge Anlı, daha önce kendisinden ilham alarak "Durum Çok Acil" isimli şarkıyı yazan Sinan Akçıl ile buluştu.

Müge Anlı ve Sinan Akçıl programda bir araya geldi

Müge Anlı ve Sinan Akçıl programda bir araya geldi

Sarıyer'deki bir mekanda yemek yiyen yakın arkadaşların o anları mekanda bulunan diğer vatandaşlar tarafından kayda alındı. Müge Anlı için "İtiraf ediyorum. Gerçek bir Müge Anlı hayranıyım. Her gün izliyorum, Allah Türkiye'yi Müge Anlı'sız bırakmasın" ifadelerini kullanan Sinan Akçıl'ın Müge Anlı ile bir proje için bir araya geldiği iddia edildi.

Müge Anlı ile Tatlı Sert

Müge Anlı ile Tatlı Sert

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Gamze Özçelik 'Umuda Koşanlar Derneği' ile yine gönülleri fethetti!

Barış Akarsu filminde Aslı Bekiroğlu yerine gelen isim Almila Ada oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Barış Akarsu filminde Aslı Bekiroğlu yerine gelen isim Almila Ada oldu!
Sagopa Kajmer ve Kolera arasında yeni kavga!  Eski eşler diss yarışında

İLİŞKİLİ HABER

Sagopa Kajmer ve Kolera arasında yeni kavga! Eski eşler diss yarışında
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0