Sagopa Kajmer ve Kolera arasında yeni kavga!  Eski eşler diss yarışında

Sagopa Kajmer, yeni albümü Kağıt Kesikleri'de Ceza'nın yanı sıra eski eşi Kolera'ya da diss attığı ortaya çıktı. Eski eşler arasında alevlenen yeni kavganın fitilini ise Kolera Mayıs ayındaki parçasında alevlemişti.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

2006 yılında nikah masasına oturan Sagopa Kajmer ve Kolera yer aldıkları rap gruplarının dağılması ardından karı koca olarak yeni bir iki kişilik grup kurdu. Melankolia adını verdikleri sayfa da ortak albümlerin yanı sıra solo parçalarda çıkardılar. Ancak ikili 2017 yılında aniden boşanma kararı aldı. Bu haber hayranlarını hayal kırıklığına uğrattı.

Türkiye rap tarihinin en büyük kavgası alevlendi! Sagopa Kajmer CezaİLİŞKİLİ HABERTürkiye rap tarihinin en büyük kavgası alevlendi! Sagopa Kajmer Ceza'ya diss attı

Kısa bir süre sonra ise Kolera mahlaslı Esen Güler, eski eşi Sagopa Kajmer'in yani Yunus Özyavuz'un kendisine şiddet uyguladığını iddia etti. Dava açan Kolera, olayı sadece medya üzerinden duyurdu. Herhangi bir dava açmadı. Bu konular hakkında herhangi bir açıklama yapmayan Sagopa Kajmer uzun bir süre sessizliğini korudu.

sagopa kajmer ve kolera

sagopa kajmer ve kolera

Daha sonra bir albüm ve 3 tek parça çıkaran Sagopa Kajmer, pandemi de derin bir sessizliğe büründü. Sosyal medyadan hayranlarına bu aralar yazdığını belirten Sagopa Kajmer 2022 yılında adeta bir diss albümüyle geri döndü. (Rap dünyasında diss iki rapçinin karşılıklı kelimelerle birbirine laf atmasıdır.)

kolerayı sildi

kolerayı sildi

Sagopa Kajmer de Kağıt Kesikleri adlı albümünde BLA BLA BLA parçasıyla Ceza'ya, Derin Nefes parçasıyla ise Kolera'ya diss attı. Kolera'nın Mayıs ayındaki Ezberimi Bozdurdun parçasındaki sözlerine karşılık atışan Sagopa'nın sözleri ise dikkat çekti. Boşandıkları sırada Melankolia adlı sitesindeki fotoğrafta yer alan çiften elinde balonlu kadını kaldıran Sagopa, Kolera'nın MC'lerine yani parça altı müziklerine laf attı. "New MC's klon'du. Hu, hu, bunu diyen benim logodaki siyah balonlu,. Retinana kaydet beni, ayrıntılarıma düş, yokla. Şeytanı ayrıntıda yakala" sözleri ise iddiaları doğruladı. 

Sinan Akçıl Müge Anlı'yı yere göre sığdıramadı: Arkadaşlık yapmaktan gurur duyuyorum!

İLİŞKİLİ HABER

Sinan Akçıl Müge Anlı'yı yere göre sığdıramadı: Arkadaşlık yapmaktan gurur duyuyorum!

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0