Yeliz Yeşilmen ile eski eşi Ali Uğur Akbaş'ın barıştığı iddiası şaşırttı!

Geçtiğimiz aylarda ağlarken videosunu paylaşan ve "Sonumun Bergen gibi olmasını istemiyorum" diyen Yeliz Yeşilmen, eşi Ali Uğur Akbaş ile sessiz sedasız ayrılmıştı. Ekranlardan bir süredir uzak olan 42 yaşındaki Yeşilmen hakkında çıkan 'barıştı' iddiası gündeme bomba gibi düştü.

2010'da iş insanı Ali Uğur Akbaş ile dünyaevine giren Yeliz Yeşilmen'in 11 yıllık evliliği yaklaşık altı ay önce bitmişti. Eşinden anlaşmalı olarak boşanan 42 yaşındaki şarkıcı hakkında ortaya atılan yeni iddia magazin gündemine bomba gibi düştü.

Hürriyet'ten İsmail Bayrak'ın haberine göre; Yeşilmen'in 11 yıllık eşi Ali Uğur Akbaş ile ayrılığı uzun sürmemiş. Akbaş'tan geçtiğimiz aylarda sessiz sedasız boşanan ünlü şarkıcının eski eşine geri döndüğü iddia edildi. 

TEPKİ ÇEKEN AÇIKLAMALARI OLMUŞTU

2020'de yayınladığı videosunda "Sonumun Bergen gibi olmasını istemiyorum" diyerek ağlayan 43 yaşındaki ünlü oyuncu, daha sonra evli kadınlara seslenerek tepki çekecek ifadelerde bulunmuştu. "Kadınlara tavsiyem; biraz sakin olmaları ve çenelerini tutmalarıdır." şeklinde tavsiye veren Yeşilmen'in ifadeleri herkesi şaşırtmıştı.

Sinan Çalışkanoğlu'ndan Selena isyanı!

İLİŞKİLİ HABER

Sinan Çalışkanoğlu'ndan Selena isyanı!

BİR YORUM YAPIN 0