Suzan Kardeş'ten Hıdırellez'e özel hazırlık! Birçok ilde ve Balkanlar'da konser verecek

Şarkıcı, oyuncu ve makyöz Suzan Kardeş, her yıl birbirinden renkli etkinliklerle kutladığı Hıdırellez Bayramı'nı bu sene çok özel konseptler eşliğinde üç farklı şehre taşıdığı eşsiz bir turne ile taçlandıracak. Kardeş, Hıdırellez kutlamaları kapsamında İstanbul, İzmir ve Edirne'de konser verecek.

Müzik ve sanat dünyasının eğlenceli isimlerinden Suzan Kardeş Hıdırellez kutlamaları kapsamında İstanbul, İzmir ve Edirne'de konser verecek.

suzan kardeş

suzan kardeş

Hıdırellez'e özel bir hazırlık yapan sanatçı, 30 yıl önce "Suzan'ın Hıdırellez Bahçesi" teması altında küçük bir arkadaş grubuyla evinin bahçesinde başladığı ve her yıl devam ettiği Hıdırellez kutlaması kapsamında, İstanbul’da 3 Mayıs Salı günü Mask Beach Beylikdüzü’nde başlayacak. Suzan’ın Hıdırellez Bahçesi kutlamaları, sırasıyla 5 Mayıs Perşembe günü İzmir Büyükşehir Belediyesi Kültürpark fuar alanında ve ardından 6 Mayıs Cuma gününde Edirne Keşan Belediyesi Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşecek.

suzan kardeş hıdırellez kutlamaları

suzan kardeş hıdırellez kutlamaları

Her sene 5 ve 6 Mayıs tarihlerinde kutlanan Hıdırellez kutlamalarına Mask Beach Beylikdüzü’nde başlayacak olan Suzan Kardeş, 30 yıldır olduğu gibi bu yıl da baharın gelişini tüm coşkusuyla sevenleri ile bir arada karşılayacak. 

Hıdırellez geleneklerine uygun şekilde hazırlanan sahnesiyle olağanüstü deneyim sunacak olan Suzan Kardeş, sürprizleri, eğlenceli şarkılarından oluşan repertuvarı ve dev orkestrası ile baharın gelişini tüm Türkiye’ye hissettirecek.

suzan kardeş

suzan kardeş

Sevenleri için bolca bereket, sağlık, mutluluk ve güzellik dileyecek olan Suzan Kardeş, hayallerini büyük sahnelere taşıyarak on binlerce kişiyle buluşacak.

UNESCO'nun Dünya Kültürel Mirası listesinde yer alan Hıdırellez Bayramı’nı festival tadında kutlamalara dönüştüren Suzan Kardeş, katılımcılar için hazırladığı sürpriz hediyeler ve çeşitli ritüellerle unutulmaz bir etkinliğin kapılarını aralayacak.

Dünyaca ünlü şarkıcı Rita Ora'dan servet değerinde anlaşma!

İLİŞKİLİ HABER

Dünyaca ünlü şarkıcı Rita Ora'dan servet değerinde anlaşma!
Jennifer Aniston'dan yıllar sonra gelen hastalık itirafı: Tam 20 senedir...

İLİŞKİLİ HABER

Jennifer Aniston'dan yıllar sonra gelen hastalık itirafı: Tam 20 senedir...

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0