Oyuncu olmak isteyen Cüneyd Eldem Abdülmecid Han'ı duyunca inandı! 700 bin lirasını kaptırdı

55 yaşındaki Cüneyd Eldem oyunculuk hayalini gerçekleştirebilmek için emekli olduktan sonra aylarca oyunculuk kursuna gitti. Eldem, kurstan sonra tanıştığı ve kendisini yapımcı menajer olarak tanıtan K.K. tarafından tam 700 bin lira dolandırıldı. Hem hayallerinden hem de parasından olan mağdur adam soluğu mahkemede aldı.

Gençlik yıllarından beri oyuncu olmanın hayalini kuran Cüneyd Eldem, dolandırıcıların kurbanı oldu. Emekli olduktan sonra oyunculuk hayallerini gerçekleştirmek için çeşitli kurslara giden Eldem, diksiyon, duruş yürüme konuşma dil gibi pek çok eğitim sürecinden geçti. Kurs bittikten sonra yapım şirketi olduğunu iddia eden bir numaradan telefon alan Cüneyd Bey, pek çok fenomen dizi ile çalıştığını söyleyen K.K ile tanıştı.

Cüneyd Eldem

Cüneyd Eldem

Bir süre telefon üzerinden görüşen ikiliden K.K "Sözleşme öncesi oyunculuk ücretinin KDV'sini ödememiz gerekiyor" diyerek Cüneyd Beyden 2 bin 500 TL talep etti. Daha sonra bölüm sayısı arttı diyerek bir miktar para daha isteyen K.K çeşitli bahaneler sıralayarak Cüneyd Bey'den tam 700 bin lira aldı.

Cüneyd Eldem Abdulmecid Han dizisinde oynayacaksın sözleriyle dolandırıldı

Cüneyd Eldem Abdulmecid Han dizisinde oynayacaksın sözleriyle dolandırıldı

"ABDÜLMECİD HAN DİZİSİNDE OYNAYACAKSIN DEDİ"

Yaşadığı talihsizlikleri Sabah Gazetesine anlatan Cüneyd Bey, şu ifadeleri kullandı:

"Benim en büyük hayalimdi. Çok sevdiğim için mi nedir bilmem ama basiretim bağlandı. Her duruma çok güzel bahaneler üretiyor ve beni ikna ediyordu. Söylediği dizi olmayınca bana sana başrol buldum dedi. TRT'de tarihi dizide oynayacaksın dedi. Sözleşme getirdi, altında ünlü bir yapım firmasının adı, TRT ismi falan her şey gerçek gibiydi. Dizi adı da "Abdulmecid Han" bende imzaladım. Bunun için de benden 240 bin lira menajerlik ücreti aldı. Ardından yine KDV ödemesi diye binlerce lira daha aldı. Bana çalışayım diye senaryo verdi. Dizinin tanıtım çekimleri için fotoğraf çekilecek deyip çekim parası aldı. Bunların hepsi sana geri iade edilecek dediği için tereddüt etmeden verdim."

"BENDEN BAŞKA MAĞDURLARDA VARMIŞ"

"Ben sonradan öğrendim ki senaryolar diziler hepsi bir kurgu. Ortada böyle bir ajans bile yok" şeklinde konuşan Eldem "Tam 700 bin lira dolandırıldım. Benden başka mağdurlarda varmış. Daha kaç kişi dolandırıldı bilmiyorum. Bu adama kimse inanmasın. Ben şikayetçi oldum, icra takibi başlattım. Bana verdikleri adres boş çıktı. Benim hayallerimle oynadılar biran önce paramı geri istiyorum. Başka kimse mağdur olmasın" dedi.

Haluk Levent'ten Elon MUSK'a yardım teklifi!

İLİŞKİLİ HABER

Haluk Levent'ten Elon MUSK'a yardım teklifi!
Athena Tapınağı'nın 'koruyucuları' 2 bin 600 yıl sonra sergilenecek!

İLİŞKİLİ HABER

Athena Tapınağı'nın 'koruyucuları' 2 bin 600 yıl sonra sergilenecek!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Soysuzmuş 2 yıl önce

Öyle insanlar kan Kusunlar kan