Destan'ın Batuga'sı Edip Tepeli 33 yaşına girdi! Eşi Ayşecan Tatari'den paylaşım gecikmedi

ATV ekranlarının fenomen dizisi Destan'ın Batuga'sı Edip Tepeli geçtiğimiz gün 33'üncü yaş gününü ailesiyle kutladı. Ünlü yıldızın eşi Ayşecan Tatari, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Nasıl ya ben her günümü seninle geçiriyorum bu kadar senedir?" ifadeleriyle eşine sevgisini dile getirdi.

Bir döneme damga vuran "Çocuklar Duymasın" dizisinde oynadığı "Duygu" karakteriyle hafızalara kazınan Ayşecan Tatari, 2017 yılında kendisi gibi oyuncu olan Edip Tepeli ile dünya evine girmişti. 

Edip Tepeli Batuga

Edip Tepeli Batuga

2019 yılında kızları Müjgan'ı kucaklarına alan çiftten Edip Tepeli, ailesiyle yeni yaşını kutladı. ATV ekranlarında yayınlanan Destan dizisinde Batuga karakterini oynayan Tepeli'ye 33'üncü yaş gününde en anlamlı mesaj eşinden geldi.

Edip Tepeli, Ayşecan Tatari ve kızları

Edip Tepeli, Ayşecan Tatari ve kızları

Eşi ve kızının karelerini sosyal medya hesabından paylaşan Tatari, "Nasıl ya ben her günümü seninle geçiriyorum bu kadar senedir? Birbirimizi bulmuşuz da hayatımızı beraber geçirmeyi seçmişiz... Ne yapmışım da başıma bu gelmiş? Nasıl bir şans bu?" ifadelerini kullandı.

Edip Tepeli ve kızı Müjgan

Edip Tepeli ve kızı Müjgan

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0