Burcu Binici mutfakta hünerlerini sergiledi! Eldivensiz mantı yapması tepkilere sebep oldu

Ünlü oyuncu Burcu Binici, sosyal medya hesabından mantı yaptığı anları takipçileriyle paylaştı. Binici'nin paylaşımı kısa sürede gündem olurken eldiven takmaması hayranlarının dikkatinden kaçmadı.

"Düriye'nin Güğümleri", "Yalan Dolan" ve "Aşk Zamanı" gibi yapımlarla hafızalara kazınan oyuncu Burcu Binici, bir süredir ekranlardan uzak kalmayı tercih ediyor. Sık sık sosyal medya hesabından paylaşımlarda bulunan Binici'nin son paylaşımı ise dikkatlerden kaçmadı.

Burcu Binici

Burcu Binici

Başarılı oyunculuk performansının yanı sıra mutfakta da hünerlerini sergileyen güzel oyuncu, mantı yaptığı anları hayranlarının beğenisine sundu. "Kıyması bol mantı sevenler" notuyla karelerini paylaşan ünlü oyuncuya kimi sosyal medya kullanıcıları övgüler yağdırırken kimileri de tepki gösterdi. 

Burcu Binici sosyal medya hesabından paylaşım yaptı

Burcu Binici sosyal medya hesabından paylaşım yaptı

Hamur açıp kıyma dolduran Binici'nin uzun tırnakları, kırmızı ojeleri ve eldiven kullanmaması eleştiri almasına sebep oldu.

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

Tepki 2 yıl önce

Bu toynakların çekici falan olduğunu düşünen denyolar var mı merak ediyorum,sürekli medyada böyle gözümüze gözümüze sokulduğuna göre..!

Nazlı 2 yıl önce

Eldivenle mantı mı yapılır

Toplam 1 beğeni