Zeynep Gamze Özçelik Filipinler'deki minikleri unutmadı! Elleriyle iftar sofrası kurdu

Zeynep Gamze Özçelik, kurduğu Umuda Koşanlar Derneği'yle yaptığı yardımlarla gönülleri fethetmeye devam ediyor. Ramazan ayı boyunca birçok ülkede bulunan ünlü isim Pakistan ve Afganistan'dan sonra bu defa Filipinler'deki miniklerin yardımına koştu. Onlar için iftar sofrası kurdu.

Eski oyuncu Zeynep Gamze Özçelik, kurucusu ve başkanı olduğu Umuda Koşanlar Derneği'yle Afrika ülkelerindeki yardımlarına devam ediyor. Bu yıl Ramazan ayında 23 ülkede olacağını duyuran Gamze Özçelik bu defa Filipinlerdeki yetimleri yüzünü güldürdü.

filipindeki gamze özçelik

filipindeki gamze özçelik

Yardım faaliyetlerini sosyal medyada hesabından paylaşan Özçelik herkesi mest etti.

gamze özçelik

gamze özçelik

Gamze Özçelik, Filipinler ülkesindeki Filipinli çocukların yardımına koştu. Filipinler'de Ramazan ayında yardım faaliyeti gerçekleştiren Özçelik iftar hazırladığı o anları "İftar sofralarını birlikte hazırladık" notuyla paylaştı.

gamze özçelik

gamze özçelik

Filipinli bir kızın mutlu anlarını paylaştığı karesine ise "mutlu bir sonla biten bir iftar daha" notunu düştü.

gamze özçelik

gamze özçelik

Yaptığı yardımlarla adından söz ettiren Özçelik küçük kıza yemek yedirdiği anlar ise duygulandırdı. Merhametiyle kalplere dokunan ünlü isim bu hareketleriyle bir kez daha takdir topladı. 

gamze özçelik

gamze özçelik

Fahriye Evcen paylaşımlarıyla sosyal medyayı salladı!

İLİŞKİLİ HABER

Fahriye Evcen paylaşımlarıyla sosyal medyayı salladı!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 13

Esven 1 yıl önce

Evlat, sanada bu hareketler pek yakışıyor.Ne mutlu sana ,maşallah.

Toplam 1 beğeni

zafer gülten 1 yıl önce

yalnız bir yardım derneği için mühim olan ....ne kadar yardım toplanıp,bu paranın ne kadarının yardıma harcandığı,dilerimki iyi niyetlidir ve toplanan tüm yardımları hayır için kullanıyordur.çünki biliyorsunuz bi zaman önce bazı yardım dernekleri hakkında iddialar ortaya atılmış,kurban paralarının dahi eksik çıktığı söylenmişti.

Tülay 1 yıl önce

Helal olsun size gamze hanım

Toplam 1 beğeni

Muro Bafrali 1 yıl önce

sizi cok seviyorum

Toplam 1 beğeni

hıghlander 1 yıl önce

Allah kabul etsin,şu mübarek Ramazan ayında.

Toplam 1 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun