Alişan'dan vefat eden kardeşi Selçuk Tektaş'ın evlatlarıyla paylaşım!

Alişan, çocukları ve yeğenleri ile karesini sosyal medya hesabı üzerinden "Benim her şeylerim, Eyşanım, Ceylanım, Burakım, Elizim" notu ile paylaştı.

Ünlü şarkıcı Alişan’ın menajerliğini yapan kardeşi Selçuk Tektaş, geçtiğimiz yaz koronavirüse yakalanmış ve özel bir hastanenin yoğun bakım servisinde tedavi altına alınmıştı. Hastaneye kaldırıldıktan sonra entübe edilen ve yaşam mücadelesi veren Selçuk Tektaş yoğun bakımda tedavisi devam ederken, koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetmişti.

Kardeş acısı bir türlü dinmeyen Alişan, Selçuk Tektaş'ın evlatlarına resmen babalık yapıyor. Sık sık kardeşinin çocukları ile bir araya gelen Alişan, son olarak sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşımda bulundu.

"BENİM HER ŞEYLERİM"

Sosyal medya hesabından paylaştığı kareye "Benim her şeylerim, Eyşanım, Ceylanım, Burakım, Elizim" notunu yazan Alişan, beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. Pek çok ünlü ismin yorum yazdığı gönderiye, Alişan'ın hayranları da; "Acısı hala bitmedi", "Ne zor Allah sabır versin" gibi yorumlarda bulundu.

Seda Sayan nikah öncesi zayıflama kampına girdi!

İLİŞKİLİ HABER

Seda Sayan nikah öncesi zayıflama kampına girdi!
Hande Erçel'den 'Nerede kalmıştık' paylaşımı...

İLİŞKİLİ HABER

Hande Erçel'den 'Nerede kalmıştık' paylaşımı...

BİR YORUM YAPIN 1

birecikli 2 yıl önce

bu alişan haberlerinden gına geldi artık yeter