Seda Sayan nikah öncesi zayıflama kampına girdi!

Kendisinden 25 yaş küçük olan Çağlar Ökten ile 7 Mayıs'ta dünyaevine girmek için hazırlıklarına başlayan şarkıcı Seda Sayan, müstakbel eşiyle İstanbul'da bir alışveriş merkezinde görüntülendi. Kampa giren ünlü şarkıcının yorgunluğu gözlerden kaçmazken ikili, basın mensuplarından gelen soruları yanıtsız bıraktı. İşte detaylar...

Daha önce 7 kez nikah masasına oturan Seda Sayan son olarak türkücü Onur Şan'dan 2010 yılında ayrılmıştı. 59 yaşındaki ünlü şarkıcı kendinden 25 yaş küçük müzisyen Çağlar Ökten ile nikah masasına oturmak için hazırlıklarına başladı. Yurt dışında evlenmeyi planlayan Sayan, müstakbel eşi ile İstanbul'da bir AVM'de alışveriş yaparken objektiflere yakalandı.

Son zamanlarda her hareketiyle gündemden düşmeyen ünlü çift, basın mensuplarından gelen sorulara yanıt vermedi.

Seda Sayan

Seda Sayan

SORULARI YANITSIZ BIRAKTILAR

7 Mayıs'ta yurt dışında dünyaevine girecek olan çift son hazırlıklar için koşturmaya devam ediyor. Düğün öncesi giyeceği beyaz elbise zayıflama kampına giren Sayan'ın yorgunluğu dikkatlerden kaçmazken, birlikte mağazaları dolaşan çift soruları yanıtsız bıraktı.

Çağlar Ökten

Çağlar Ökten

EVLİLİK SÖZLEŞMESİ YAPMAYACAK

Evliliği konusunda annesine rest çeken Oğulcan Engin'in, Seda Sayan ve Çağlar Ökten'in nikahına katılmayacağı öğrenildi. Öte yandan önceki evliliklerinde sözleşme yapan Sayan, Ökten'e çok güvendiği için sözleşme yapmama kararı aldı. Ünlü isim bu konuyla ilgili, "Evlilik için Çağlar beni ikna etmedi, ben onu ikna ettim. Birbirimize çok güvendik, güven benim için çok önemli. Bugüne kadar evlilik sözleşmesi yaptım ama Çağlar'la yapmama hiç gerek yok. Doğru zamana ve kadere çok inanan biriyim" şeklinde açıklama yaptı.

Alişan'dan vefat eden kardeşi Selçuk Tektaş'ın evlatlarıyla paylaşım!

İLİŞKİLİ HABER

Alişan'dan vefat eden kardeşi Selçuk Tektaş'ın evlatlarıyla paylaşım!
Emine Erdoğan'ın Sıfır Atık Projesi'ne AB'den övgü dolu sözler!

İLİŞKİLİ HABER

Emine Erdoğan'ın Sıfır Atık Projesi'ne AB'den övgü dolu sözler!

BİR YORUM YAPIN 3

Sivaslı 2 yıl önce

İğrençler sapıklar,dertleri.zevk para şan şöhret .sizi haber yapan medyanın içine tüküreyim.

terazi 2 yıl önce

70 e merdiven dayamış kokonaları neden haber yaparsınız bize ne ne halt yerse yesin edep haya minel iman kanal 7 olarak bize yakısıyormu bu tür haberler

tunctunc 2 yıl önce

Yüzü donuk sanki biz dolabindan cikmi$ gülmekde zorluk ceken süs ikonasi´duvar kagidi.Sinir oluyorum bu kadina.!