Emine Erdoğan'ın Sıfır Atık Projesi'ne AB'den övgü dolu sözler!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, Avrupa Birliği (AB) Yüksek Düzeyli İklim Değişikliği Toplantısı'na katılmak üzere Türkiye'de bulunan, AB Komisyonu Kıdemli Başkan Yardımcısı Frans Timmermans ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde bir araya geldi. Emine Erdoğan o anları sosyal Twitter'dan paylaştı.

Emine Erdoğan'ın, AB Komisyonu Kıdemli Başkan Yardımcısı Timmermans ve heyetiyle görüşmesinde çevre ve iklim değişikliğiyle mücadele konuları ele alındı. Emine Erdoğan görüşmede, çevre ve Sıfır Atık konusunun yerel yönetimler tarafından sahiplenilmesi ve çevre konusunda uluslararası iş birliklerinin önemine dikkati çekti.

emine erdoğan

emine erdoğan

AB Komisyonu Kıdemli Başkan Yardımcısı Timmermans ise Emine Erdoğan'ın çevre ve sıfır atık konusundaki liderliğini hayranlıkla izlediklerini söyledi. Timmermans ayrıca, Türkiye'nin Paris İklim Anlaşması'nı imzalanmasını tarihî bir karar olarak niteledi.

Küresel boyutta plastik kullanımının azaltılması konusunun da gündeme geldiği görüşmede, AB Komisyonu Kıdemli Başkan Yardımcısı Timmermans’a Sıfır Atık, Sıfır Atık Mavi projelerine ilişkin bilgi verildi, AB Komisyonu Kıdemli Başkan Yardımcısı Timmermans da organik gübre konusunda yürüttükleri projeleri anlattı.

emine erdoğan

emine erdoğan

Emine Erdoğan o anları sosyal medya hesabından paylaştı. Erdoğan paylaşımına "AB Komisyonu Çevreden Sorumlu Başkan Yardımcısı @TimmermansEU ile bir araya geldik.
#SıfırAtık projemizi anlattık. Çevre konusunda uluslararası işbirliğinin önemine değindik. Dip deniz temizliğinden çevreci tarım tekniklerine kadar çeşitli konularda fikir alışverişinde bulunduk." dedi.

Timmermans, Emine Erdoğan'a AB Türkiye delegasyonunun desteklediği yerel üretim atölyelerinde tasarlanan Isparta'dan doğal oda kokuları ve Ankara tiftiğinden şal hediye etti.

Görüşmeye, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Bakan Yardımcısı ve İklim Değişikliği Başmüzakerecisi Mehmet Emin Birpınar da katıldı.

Seda Sayan nikah öncesi zayıflama kampına girdi!

İLİŞKİLİ HABER

Seda Sayan nikah öncesi zayıflama kampına girdi!

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0