Derya Uluğ "Hadi Çal" şarkısının klibi için 5 farklı tarza büründü!

Serdar Ortaç'ın "Best Of" albümü için stüdyoya giren Derya Uluğ, seslendirdiği "Hadi Çal" parçasıyla yoğun ilgi gördü. Klip çekimi için 5 farklı kostüm , saç ve makyajla sevenlerinin karşısına çıkan ünlü sanatçı yaza iddialı bir giriş yapmaya hazırlanıyor.

Ünlü şarkıcı Derya UluğSerdar Ortaç'ın "Best Of" albümü için "Hadi Çal" parçasını yeniden seslendirdi. Ortaç'ı fenomen şarkısını kendine has yorumuyla hayranlarının beğenisine sunan Derya Uluğ, klip çekiminde titiz bir çalışmaya imza attı.

Derya Uluğ

Derya Uluğ

5 farklı kostüm, saç ve makyajla kamera karşısına geçen ünlü sanatçının tarzı hayranlarından tam not aldı. Yönetmen koltuğunda Ecem Gündoğdu'nun oturduğu klibin düzenlemesi ise Asil Gök'e ait.

Derya Uluğ Serdar Ortaçın Best Of albümünde Hadi Çal parçasını seslendirdi

Derya Uluğ Serdar Ortaçın Best Of albümünde Hadi Çal parçasını seslendirdi

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0