Demet Şener'den estetik açıklaması: Estetiğim yok!

Ünlü model Demet Şener 1998-1999 yılarında bir dergi çekimi için verdiği bir pozu sosyal medya hesabından "Zaman çok hızlı geçiyor" notuyla paylaştı. Şener, takipçilerinden gelen estetik yorumları için de açıklamada bulundu. İşte tüm detaylar...

2000'li yıllarında başlarında tanınan ünlü model Demet Şener daha önce 'Kahpe Bizans', 'Hemşo', 'Aşk Hırsızı' gibi projelerde yer aldı. 45 yaşında olan ünlü isim geçtiğimiz günlerde Instagram hesabında 1998-1999 yıllarına ait bir fotoğrafını "Zaman çok hızlı geçiyor" notuyla paylaştı. Kısa sürede beğeni yağmuruna tutulan ünlü ismin fotoğrafının altına takipçilerinden yorum geldi.

Demet Şener

Demet Şener

Demet Şener’in oğlu annesini geçti! İLİŞKİLİ HABERDemet Şener’in oğlu annesini geçti!

"HER DAİM GÜZELSİN"

2000'li yılların başında bir dergi için poz veren ünlü ismin paylaşımının altına sosyal medya kullanıcılarından, "Her daim güzelsin" ve "Duru güzellik..." şeklinde yorumlar geldi.

Demet Şenerden estetik açıklaması geldi

Demet Şenerden estetik açıklaması geldi

"ESTETİK" YANITI

Öte yandan bir kullanıcının "Şimdi de çok güzelsiniz ama o zamanlar sade güzelliğiniz bambaşka... Estetik insanı ne kadar da olsa doğal halinden uzaklaştırıyor" ifadeleriyle görüşünü belirtmesi üzerine Demet Şener'den yanıt gecikmedi.

Şener konuyla ilgili şu şekilde açıklama yaptı:

"Estetiğim yok yüzümde ne yazık ki... Dilimde tüy bitti ama ben 150. kez tekrar yazayım. Sadece dudak dolgum var, o da 20 yıldır sanırım. 26 yıldır değişen kemik yapım olabilir mi? 45 yaşına geldim. Elbet değişim olur yüzde..."

İlber Ortaylı'dan bir ilk! İspanya sokaklarında dans etti ortalık yıkıldı

İLİŞKİLİ HABER

İlber Ortaylı'dan bir ilk! İspanya sokaklarında dans etti ortalık yıkıldı
Kenan İmirzalıoğlu'nun sportif hali!

İLİŞKİLİ HABER

Kenan İmirzalıoğlu'nun sportif hali!

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 1

Merak etmedik ki... 1 yıl önce

Kendisini tam olarak göremediğimiz için bir fikrimiz yok açıkçası. Sanırım gören sayısı da 50'yi falan geçmez herhalde.. :))))))