Kraliçe Elizabeth'in Barbie bebeği yapıldı!

Tam 70 yıldır Birleşik Krallık'ın tahtında oturan Kraliçe II. Elizabeth 96 yaşına girdi. Kraliçe'nin doğum günü için Barbie bebeği üretildi.

Popüler oyuncak Barbie’nin üretici şirketi Mattel, Birleşik Krallık tahtında geçirdiği 70 yıl dolayısıyla Platin Jübile yapacak olan Kraliçe II. Elizabeth’in sınırlı sayıda bebeğini üretti. Kraliçe Barbie Elizabeth’in 96’ncı doğum gününde piyasaya çıktı.

Yeni bebek, ünlü ve tarihi figürlerin yer aldığı Barbie Saygı Koleksiyonu’nun bir parçası olarak hazırlandı.

Yeni Barbie, Kraliçe Elizabeth’in beyaz elbise ve büyükannesi Kraliçe Mary’den kalma tacını taktığı, kraliyet madalyalarını taşıdığı ikonik görüntüsünün bir kopyası olarak tasarlandı. Kraliçe Elizabeth, büyükannesinden kalan tacı Prens Philip ile evlenirken de takmıştı.

Kraliçe bebeğin üzerinde taşıdığı pembe ve mavi kurdeleler üzerinde de Elizabeth’in babası Kral VI. George ve büyükbabası V. George’un portreleri yer alıyor.

Barbie bebeğin kutusunda da Buckingham Sarayı’ndan ilham alarak tasarlanan taht görüntüsü bulunuyor.

Büyük Britanya tahtında en uzun süre oturan hükümdar unvanına sahip olan Kraliçe Elizabeth için 2 Haziran ile 5 Haziran arasında Platin Jübile gerçekleştirilecek.

Yavuz Bingöl geri dönüyor! Heyecanlandıran proje...

İLİŞKİLİ HABER

Yavuz Bingöl geri dönüyor! Heyecanlandıran proje...
Karabük'te uzman onbaşıdan sürpriz evlilik teklifi

İLİŞKİLİ HABER

Karabük'te uzman onbaşıdan sürpriz evlilik teklifi
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0