Karabük'te uzman onbaşıdan sürpriz evlilik teklifi

Uzman Onbaşı Salim Uyanık, mezuniyet töreni sonrası kız arkadaşına evlilik teklifinde bulundu.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Karabük'ün Safranbolu ilçesindeki 125. Jandarma Komando Eğitim Alay Komutanlığında 33. Dönem Jandarma Uzman Erbaş Komando temel kursu kapanış töreninde Uzman Onbaşı Salim Uyanık, sürpriz bir evlilik teklifi gerçekleştirdi.

Eğitimini başarıyla tamamlayan Uzman Onbaşı Salim Uyanık, silah arkadaşlarının yardımıyla 1.5 yıldır birlikte olduğu kız arkadaşına evlilik teklifi organize etti.

Arkadaşlarına 'yerinde say' komutu veren Uyanık, "Deniz Salim ile evlenir misin" sesleri arasında kız arkadaşı Deniz Eğilmez’in önünde eğilip yüzüğü uzatarak evlilik teklifinde bulundu.

Uzman Onbaşı Salim Uyanık

Uzman Onbaşı Salim Uyanık

 'Evet' cevabını alan uzman onbaşı, yüzüğü kız arkadaşının parmağına taktıktan sonra büyük sevinç yaşadı.

Kraliçe Elizabeth'in Barbie bebeği yapıldı!

İLİŞKİLİ HABER

Kraliçe Elizabeth'in Barbie bebeği yapıldı!

ETİKETLER

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0