ABD'ye yerleşen Tolga Karel'in babası vefat etti! Cenazeye yetişemedi...

ABD'ye taşınan ve TIR şoförlüğü yapmaya başlayan Tolga Karel'in babası Tufan Karel hayatını kaybetti. Acı haberi sosyal medya hesabından duyuran ünlü oyuncu cenazeye gidemezken görüşmediği eski eşi ve oğlu oradaydı.

Yaprak Dökümü dizisiyle tanınan 2016 yılında sürpriz bir kararla oyunculuğu bırakıp, evlenip ABD'ye yerleşen Tolga Karel aldığı haberle sarsıldı. Ünlü oyuncu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla 78 yaşındaki babası Tufan Karel'in öldüğünü duyurdu.

tolga karel

tolga karel

"HANİ BENİ BEKLEYECEKTİN BABA.."

Babasının vefatının ardından Instagram hesabından paylaşım yapan Karel: "Bu Dünyadan Adam gibi bir adam geçti .Rabbim sana şükürler olsun. Onu benim babam olarak dünyaya getirdiğin için, Unutma oğlum bir adamın en büyük hazinesi itibarıdır. Onu kaybedersen her şeyini kaybedersin. Koca yürekli babam. Işıklar içinde Uyu. Ama ben gelmeden ölme demiştim sana. Hani beni beklicektin babaa.." diyerek üzüntüsünü dile getirdi.

tolga karelin babası vefat etti

tolga karelin babası vefat etti

Takipçileri ise ünlü oyuncuya başsağlığı mesajlarıyla destek oldu.

Karel, baş sağlığı dileyen herkese sosyal medya hesabından teşekkür etmeyi ihmal etmedi.

tolga karel

tolga karel

Tolga Karel daha sonraki paylaşımında ise babasıyla ilgili "5 sene kanser her yerini sarmış biz üzülmeyelim diye bize hiçbir şey söylememiş öleceğini bile bile" açıklamasını yaptı.

 

Tufan Karel, Karacaahmet Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Snob Magazin'in haberine göre; ceneze törenine Tolga Karel’in görüşmediği oğlu Cihangir ve eski eşi manken Günay Musayeva katıldı. Torun Cihangir Türk bayrağına sarılı dedesinin tabutu başında gözyaşlarına boğulduğu görüldü.

tolga karelin oğlu

tolga karelin oğlu

Günay Musayeva geçtiğimiz yıl yaptığı bir açıklamada "Oğlum babasını tanımıyor. Cihangir babasına dair hiçbir şey bilmiyor. O yüzden adını da görüntüsünü de bilmiyor" demişti.

 

Ünlü şarkıcı Emrah yeni işini Bodrum'da kurdu!

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü şarkıcı Emrah yeni işini Bodrum'da kurdu!

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 9

haydar 1 yıl önce

daha dün şehit cenazesi mızika ile borazan ile kaldırilıyor devlet bu işi bitiremedi adam ışıklar içinde uyu demis eleştiriyoruz o kadar biliyor öyle zannediyor hayal dünyasında ahiret inancı o kadar öyle olmaza trilyonlar mezarlıklara mermer olarak israf edilirmi bir mezar 15 bin oldu el ne der davasına hepimiz yaptırıyoruz

Serdar 1 yıl önce

Tolga sen ne babalık yaptın bu dünyada nede bi babaya evlatlık sen bitmişsin ölmüşsünde nefes alıyon

trakonya 1 yıl önce

mevtanın türk bayrağına sarılı tabutunun sebebini bilen varmı

??? 1 yıl önce

birileri sanki gitmis gormus gibi yorum yapmis vay neymis isik yokmus led isik yokmus florasan lamb yokmus ne biliyorsunuz belkide vardir?var veya yok isinize bakin...

master 1 yıl önce

Allah rahmet etsin. ama bu arkadaş ülkesini bırakıp gitmiş tanınmak görülmek istemiyor anlaşılan hala peşinde dolaşıp haber yapmanın anlamı nedir adamı bırakın rahatına baksın. gündemde ne haberler var ,rus savaşı gıda krizleri,hastalıklar, enerji krizleri, terör bunları takip edin .....

Toplam 1 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun