Ünlü şarkıcı Emrah yeni işini Bodrum'da kurdu!

Gayrimenkule yatırımlarıyla dikkatleri üzerine çeken ünlü şarkıcı Emrah, ticarete atılmaya karar verdi. İddialara göre ünlü sanatçı Bodrum'da yeni bir kafe ve restoran açtı.

"Götür Beni Gittiğin Yere", "Narin Yarim" ve "Seninle İlk Defa" gibi parçalarla bir döneme damga vuran Emrah, oyunculuk ve şarkıcılığın yanı sıra yatırımlarıyla da adından söz ettiriyor. 

Şarkıcı Emrah

Şarkıcı Emrah

100'e yakın gayrimenkulü olduğu söylenen ünlü şarkıcının daha önce 250 bin lira kira geliri olduğu iddia edilmişti. Bodrum'da iki evi olan ve zamanının çoğunu tatil beldesinde geçirmeyi tercih eden sevilen sanatçının bölgenin en eski AVM'sinde kafe ve restoran açarak ticarete atıldığı ileri sürüldü. 

Emrah, Bodrumda yatırımlarına bir yenisini daha ekledi

Emrah, Bodrumda yatırımlarına bir yenisini daha ekledi

ABD'ye yerleşen Tolga Karel'in babası vefat etti! Cenazeye yetişemedi...

İLİŞKİLİ HABER

ABD'ye yerleşen Tolga Karel'in babası vefat etti! Cenazeye yetişemedi...
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 13

Sedat 2 yıl önce

Hayırlı olsun

Acıların çocuğu 2 yıl önce

Oğlunu koy müdür gibi aylık bağla deyyüslük yapma bu ölümlü dünyada yazık çocuk mağdur küs ama parasını kesme

Toplam 2 beğeni

hakan12 2 yıl önce

Zeginin malı züğürdün çenesini yorarmış.boşversenize kardeşim bu adamları ülkenin gençlerinin önüne model diye sürmeyin.gayri meşru ilişkiden dünyaya gelen evladını kabul etmeyip yaptırım uygulayan adam bu ülkenin gençleri için rol model olamaz.sanat haberi yapma takıntınıza anlam veremiyorum

Toplam 3 beğeni

caligrafersin 2 yıl önce

Bana ne?

ottoman 2 yıl önce

insan olmuyan bir tip isterse dünya onun olsun kime ne kimsenin sevdiği bir tarafı yok hayata yanlız geldi yanlız gidiyor

Toplam 2 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun