'Adı Sevgi' dizisinin Şükran'ı Mehtap Bayri'den Kemal Sunal itirafı

Atv'nin son dönemde yayın hayatına giren yeni dizisi 'Adı Sevgi'nin kadrosunda yer alan ünlü oyuncu Mehtap Bayri, Kemal Sunal ile alakalı yıllar sonra bir açıklamada bulundu. Ünlü oyuncu, Kemal Sunal ile çalışmasının hayatının dönüm noktası olduğundan bahsetti.

'Adı Sevgi' dizisinde Şükran karakterini oynayan ünlü oyuncu Mehtap Bayri, yaklaşık 5 senedir dizi çekimleri dışında tarım işleri ile uğraşıyor. Butik marka sahibi olan ünlü oyuncu, yıllar önce Kemal Sunal ile birlikte yer aldığı 'Şaban ile Şirin' dizisinin kendisi için ne kadar büyük bir şans olduğundan bahsetti.

"KEMAL SUNAL DÖNÜM NOKTAM OLDU!"

Sabah'ta yer alan habere göre; Vefa Lisesi'nde okurken Kemal Sunal ile tanışması, oyunculuk kariyerinde büyük bir etkiye sahip oldu. Kemal Sunal ile karşılıklı oynadığı diziyi anlatan Bayri şunları ifade etti:

"Vefa Lisesi'ne kız kardeşim Zeyneti ile aynı sene başladık. Her ne kadar birlikte de olsak, büyük şehirde ailemizden uzak olmak bizi biraz zorlamıştı. Bu zorluğu kendimizi sanata ve spora vererek aştık diyebilirim. Çünkü Vefa, birçok usta ismin eğitim aldığı, sanat dolu bir okul. Bir okul olarak, çocuk yaşlardan beri içimde olan tiyatro aşkımı ortaya çıkarmam konusunda desteği büyüktür. Kemal Sunal'a olan hayranlığım ise aynı sıralarda eğitim aldığımız zamanlarda daha da büyüdü ve çok büyük bir şansla hayran olduğum bu büyük ustayla 1997 yılında Şaban ile Şirin'de karşılıklı oynama fırsatım oldu. Onunla çalışmanın bana en başta oyunculuk anlamında faydası çoktur. Bu anlamda dönüm noktam oldu diyebilirim. Sonrasında ise sevgili oğlu, canım arkadaşım Ali Sunal ile tam 10 sene sonra 200'de 'Sana Mecburum'da partner olarak çalıştık."

Şimdilerde 'Adı Sevgi' dizisindeki Şükran rolü ile ekranlarda olan ünlü oyuncu, geçtiğimiz yaz orman yangınlarında mücadele veren isimlerden biriydi.

Kadının emeği her yerde! Atık malzemelerle oyuncuk yapıyorlar

İLİŞKİLİ HABER

Kadının emeği her yerde! Atık malzemelerle oyuncuk yapıyorlar
Survivor'da yarışmacıların gizlice yemek yediğini öğrenen Acun Ilıcalı'dan ceza!

İLİŞKİLİ HABER

Survivor'da yarışmacıların gizlice yemek yediğini öğrenen Acun Ilıcalı'dan ceza!

BİR YORUM YAPIN 0