Bu kez Çağlar Ertuğrul yaptı! Deniz Baysal sette korktu...

Teşkilat dizisinin yıldızı Çağlar Ertuğrul, partneri Deniz Baysal ile set hallerini paylaştı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Teşkilat dizisinin yakışıklı ve ciddi ajanı Serdar’ı canlandıran Çağlar Ertuğrul, sosyal medyadaki komik paylaşımlarıyla biliniyor. Ertuğrul bu kez komik paylaşımına rol arkadaşı Deniz Baysal’ı da dahil etti. 

Gerçek hayattaki esprili kişiliğiyle bilinen Çağlar Ertuğrul bunu sık sık sosyal medyadaki paylaşımlarına da yansıtıyor. Bazen kısa bir video bazen fotoğraf altına yazdığı bir metinle hayranlarını çok güldürüyor.

Şimdi de sette çekim yaptıkları andan komik bir video çeken Ertuğrul, yakın arkadaşı Deniz Baysal'ı korkuttu.

Yeşilçam'ın Afacan'ı Menderes Utku dünyaevine giriyor!

İLİŞKİLİ HABER

Yeşilçam'ın Afacan'ı Menderes Utku dünyaevine giriyor!

ETİKETLER

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

erdem değer 1 yıl önce

bu bölücü adamın neden reklamı yapılıyor anlamadım ben? bu adam tamer karadağlıya edepsizlik edip de bölücü olduğu ortaya çıktığından beridir biz o diziyi izlemeyi bıraktık.