Hakim dizisinin Cevdet'i Uğur Yücel'in eşi usta oyuncu çıktı!

Uysallar dizisinden sonra Hakim dizisi için kameraların önüne geçen usta oyuncu Uğur Yücel'in eşini görenler şaşkınlığını gizleyemedi. Usta oyuncunun eşi de başarılı bir oyuncu çıktı.

Türk sinema sektörünün önemli isimlerinden olan, başarılarıyla adından daima söz ettiren Uğur Yücel, son zamanlarda Uysallar'dan sonra Hakim dizisi için kamera önüne geçti. Hakim dizisinde oyunculuğunu sergilediği Cevdet karakterine ilgi yoğun olunca, oyuncu Uğur Yücel'in kendi hayatı da merak konusu haline geldi.

uğur yücel

uğur yücel

Kariyer hayatına tek kişilik bir gösteri ile başlayan Uğur Yücel, oyunculuğunun yanında senaristliğini ve yönetmenliğini de yaptığı projeleriyle günümüzün en başarılı sevilen isimlerinden olmayı başardı.

uğut yücel

uğut yücel

Yücel üstelendiği rolleriyle "Karanlıkta Koşanlar", "Alacakaranlık", "Hırsız Polis", "Canım Ailem", "Aramızda Kalsın" , "İçerde", "Kırmızı Oda", "Fatma" ve "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz" gibi yapımlarda yer almıştır.

uğur yücel

uğur yücel

Ekranlarda görmeye alıştığımız Uğur Yücel'in özel hayatı, biyografisi de merak edilen konularda yerini alırken, ünlü oyuncunun eşi tüm dikkatleri üzerine çekti.

uğur yücel ve derya alabora

uğur yücel ve derya alabora

UĞUR YÜCEL - DERYA ALABORA EVLİLİĞİ

Uğur Yücel ve Derya Alabora'nın 39 yıldır süren mutlu evlilikleri, magazin camiasından uzakta yaşamayı tercih eden çiftler arasında yer alıyor.

derya alabora

derya alabora

Şimdilerde ekranlardan uzakta olan Derya Alabora, "Masumiyet" ve "Şaşıfelek Çıkmazı" dizileriyle adını duyuran ve birçok projede yer almıştır.

derya alabora

derya alabora

Alabora, "Uğur Yücel ile sizi bir arada tutan şey nedir?" sorusuna "Valla evliliğimi hayatımda istikrar olsun gibi ince hesaplarla korumuyorum. O sorunun cevabını bilmemek belki de bizi bir arada tutuyor." şeklinde yanıt vermişti.

Seda Sayan'ın nikah şahidi Safiye Soyman'dan kıyafet açıklaması!

İLİŞKİLİ HABER

Seda Sayan'ın nikah şahidi Safiye Soyman'dan kıyafet açıklaması!

BİR YORUM YAPIN 0