Seda Sayan'ın nikah şahidi Safiye Soyman'dan kıyafet açıklaması!

Çağlar Ökten ve Seda Sayan'ın nikah şahidi olan yakın arkadaşı Safiye Soyman hem kıyafeti hem de saçı ve makyajıyla adeta nikaha damgasını vurmuştu. Safiye Soyman, ters ışık kurbanı olduğunu söyledi.

Prag'da evlenmek için hazırlık yapan Seda Sayan ve Çağlar Ökten çifti, ani bir kararla değişikliğiyle Türkiye'de evlendi. Seda Sayan‘ın nikah şahitliğini Safiye Soyman ve Esra Özmen, Çağlar Ökten’in ise Faik Öztürk ve Fuat Özdolgun yaptı.

Seda Sayan ve Çağlar Ökten İstanbulİLİŞKİLİ HABERSeda Sayan ve Çağlar Ökten İstanbul'da evlendi! Prag planı suya düştü

Nikahta en çok konuşulan konu, 8. kez evlenen Seda Sayan değil yakın arkadaşı Safiye Soyman oldu. Soyman tarzıyla resmen nikahın önüne geçti. Yıldız detaylı bir takım giyen Safiye Soyman'ı görenler gelini unuttu. Safiye Soyman, sosyal medyanın en çok konuşulan konuları arasına girdi.

Fotoğraftaki bir detay da sosyal medya kullanıcıların dikkatini çekmedi. Nikah fotoğrafında Soyman'ın parmaklarıyla hesap yapıyormuş gibi durması çok sayıda yorum aldı. Ünlü şarkıcının, Seda Sayan'ın evliliklerini hesaplarken yakalandığı düşünüldü.

AÇIKLAMA YAPTI!

Gelinden daha çok konuşulan ve sosyal medyada TT olan Safiye Soyman, o fotoğraflarda ışık hatası olduğunu söyleyerek yeni pozlarını yayınladı. Soyman açıklamasında ise "Aslında o giydiğim nikah kostümü, o kadar güzel bir kıyafet ki. O resim hatası, ışıktan dolayı. Alın bakın rötüşsuz size yolluyorum. TT olmuşum, Seda'm bugün öyle söyledi" dedi.

Safiye Soyman

Safiye Soyman

Samsak Döveci’nin bestecisi bakın kim çıktı! Torunu ilk kez konuştu

İLİŞKİLİ HABER

Samsak Döveci’nin bestecisi bakın kim çıktı! Torunu ilk kez konuştu
Hakim dizisinin Cevdet'i Uğur Yücel'in eşi usta oyuncu çıktı!

İLİŞKİLİ HABER

Hakim dizisinin Cevdet'i Uğur Yücel'in eşi usta oyuncu çıktı!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 9

Agıtçı imdat 2 yıl önce

Birzamanlar ülkenin en güvenilir hatunu diye oy kullananlar Şimdide ulkenın yalnızca kendini düşünen en bencil hatunu seçebilirler .. Bı tane oğlu var ondan utanmadıgı gıbı onu hiç dinlemedi bile ..Yani Seda hatunun yaptığı Aslında evlılık felan değil başka bir şey ne olduğunu filozoflara sormak gerek ..

Anka kuşu 2 yıl önce

Seda Sayan'ın evlilikleri ni sayamıyorum artık , 60 yaşında evlilik yapmaya da daha kendinde kuvvet buluyorsa ne diyelim ? Safiye Soyman'ın kıyafetini de pijama zannettim uzaktan

Toplam 5 beğeni

Mihrimah öner 2 yıl önce

Evet doğru...şahane diyor....yıldız pijama sanki....

Toplam 0 Beğeni

kenan 2 yıl önce

bahsedilmek istenen kadın şu garsonun yanındaki pijamalı kadın sanırım, hani soytarı gibi duran :)

Toplam 2 beğeni

Misafir 2 yıl önce

Bende gecelikle gelmiş zannettim

Toplam 2 beğeni

Gurbetçi 2 yıl önce

Bu kadar yaş farkı olan kişiler evlenmek için Esra Erol’a çıksa sapık ilan ediliyor, ama zenginler veya ünlüler yapınca normal karşılanıyor

Toplam 20 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun