Ameliyat olan Furkan Andıç'tan ilk paylaşım!

Kara Tahta dizisinde başrol olan Furkan Andıç, Atlas karakteriyle tüm beğenileri üzerine toplamıştı. Sette yaralanan Andıç apar topar hastaneye kaldırılmıştı. Ünlü oyuncu sağ bacağındaki ön çapraz bağlarını yırttığı bu yüzden ameliyata alındığı bildirildi.

Furkan Andıç, Miray Daner ve Cengiz Bozkurt gibi ünlü isimlerin başrolünde yer aldığı "Kara Tahta" dizisi çekimlerine ara verildiği öğrenildi. Çekimleri Edirne’de gerçekleşen dizi setinden, "Atlas" karakterini canlandıran Furkan Andıç’ın hayranlarını üzen haber geldi.

barış andıç

barış andıç

ÇEKİMLERE SAĞLIK ARASI

Andıç’ın başrolünde yer aldığı dizinin yeni bölüm çekimleri sırasında sahneye hazırlanırken yaptığı ani bir hareket sonucu sağ bacağındaki ön çapraz bağlar yırtıldığı bildirildi. Sette hazır bulunan ilk yardım ekiplerinin ilk müdahalesi ardından hastanede tedavisinin devam ettiği dizi ekibi tarafından açıklandı.

barış andıç

barış andıç

10 GÜN ARA VERİLDİ

Doktorların, Furkan Andıç’ın 10 gün istirahat etmesini istemesi üzerine ise yapımcı Süreyya Yaşar Önal, dizinin çekimlerine on gün süre ile ara verildiğini, ünlü oyuncunun sağlık durumunun iyi olduğunu ifade etti.

furkan andıç

furkan andıç

ÜNLÜ OYUNCUDAN İLK FOTOĞRAF!

Andıç, 3 saatin ardından normal odaya geçirildi. Orada ise hayranlarına sağlık durumunun iyi olduğunu göstermek için bir paylaşımda bulundu. 

Sinan Albayrak'tan Kasaba Doktoru pozu!

İLİŞKİLİ HABER

Sinan Albayrak'tan Kasaba Doktoru pozu!
Selim Bayraktar'ın anne özlemi duygulandırdı!

İLİŞKİLİ HABER

Selim Bayraktar'ın anne özlemi duygulandırdı!

BİR YORUM YAPIN 0