Sinan Albayrak'tan Kasaba Doktoru pozu!

TRT 1 ekranlarının yeni projesi Kasaba Doktoru'nun başrollerinden olan Sinan Albayrak, sosyal medya hesabından setten bir kare paylaştı. İşte detaylar...

2010 yılında İstanbul'dan Gazze'ye yola çıkan Mavi Marmara Gemisi'nde bulunan sevilen sanatçı Sinan Albayrak, rol aldığı her yapımda sergilediği başarılı oyunculuğuyla gündemde kalmaya devam ediyor. Daha önce 'O Hayat Benim', 'Yalaza', 'Eşrefpaşalılar', 'Aşkın Yolculuğu: Hacı Bayram-ı Veli' gibi başarılı yapımlarda bulunan Albayrak, şimdilerde TRT 1'in dev projesi Kasaba Doktoru'nda, Ozan Akbaba ile başrolü paylaşıyor.

Öte yandan dizide Yalçın karakterine hayat veren Albayrak, sosyal medyayı aktif kullanan ünlüler arasında yer alıyor.

Sinan Albayrak

Sinan Albayrak

Kasaba Doktoru 5. bölüm fragmanı yayınlandı! Kasaba DoktoruİLİŞKİLİ HABERKasaba Doktoru 5. bölüm fragmanı yayınlandı! Kasaba Doktoru'nun konusu nedir?

KASABA DOKTORU SETİNDEN KAMERA ARKASI PAYLAŞIMI

TRT 1 ekranlarında 8 Nisan 2022'de yayın hayatına başlayan Kasaba Doktoru'nun güçlü kadrosunda yer alan Albayrak'ın geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından paylaştığı Ozan Akbaba ve Barış Yalçın ile çekildiği fotoğrafı gündem oldu. Ünlü oyuncunun 'Kasaba Doktoru' etiketiyle yaptığı paylaşım kısa sürede beğeni yağmuruna tutuldu.

Ameliyat olan Furkan Andıç'tan ilk paylaşım!

İLİŞKİLİ HABER

Ameliyat olan Furkan Andıç'tan ilk paylaşım!
Enis Arıkan'dan şaşırtan itiraf!

İLİŞKİLİ HABER

Enis Arıkan'dan şaşırtan itiraf!

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0