Chris Rock'ın annesi öfkeden deliye döndü! 'O tokadı bana attı'

Komedyen Chris Rock'ın annesi, Will Smith'in 94. Oscar Ödül Töreni'nde oğluna tokat atması hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Oğlundan özür dilenmemiş olmasının çok üzücü olduğunu dile getiren anne Rock, "Chris’e tokat attığında hepimize tokat attı" şeklinde konuştu.

2022 Oscar Ödülleri töreninde ünlü aktör Will Smith'in komedyen Chris Rock'a tokat atması dünya basınında büyük yankı uyandırmıştı. Will Smith'in bu davranışı her kesimden tepkiyle karşılanırken Chris Rock'ın annesi Rosalie Rose Rock, Güney Carolina'daki bir televizyon kanalına verdiği röportajda çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Will Smith ve Chris Rock

Will Smith ve Chris Rock

Tokatın yalnızca oğluna zarar vermediğini vurgulayan Rose Rock, "Chris'i tokat attığında hepimizi tokatladı. Beni gerçekten tokatladı" ifadelerini kullandı. Will Smith'e oldukça öfkeli olan anne Rock "Karısının ona yan gözle bakmasına tepki verdi ve gitti. Ardından gününü gün etti çünkü o olay olduğunda da gülmüştü" dedi.

Rose Rock

Rose Rock

Oğlunun "Summer of Soul" belgeseliyle Oscar kazanan Questlove'u sunmak için can attığını ve tokatın o anı berbat ettiğini söyleyen Rock, "Kimse konuşmasını duymadı bile. Çünkü herkes 'Az önce ne oldu?' diye orada oturuyordu" şeklinde konuştu. Başlangıçta tokadın bir skeç olduğunu düşündüğünü belirten Rock, "Chris’e tokat attığında hepimize tokat attı. Bana gerçekten tokat attı" diyerek sözlerini tamamladı.

Chris Rock ve annesi

Chris Rock ve annesi

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0