Eser Yenenler sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı!

4 ay önce evinde rahatsızlanarak apar topar hastaneye kaldırılan ünlü komedyen Eser Yenenler apandisit ameliyatı olmuştu. Yeneler, sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı.

'Çok Güzel Hareketler Bunlar' programıyla şöhreti yakalayan oyuncu ve sunucu Eser Yenenler 4 ay önce apandistinin patlaması üzerine apar topar ameliyata alınmıştı. Önceki gün sağlık durumuyla ilgili konuşan Yenenler,  "Gayet iyiyim, düzeldim. Çocuklarla iyileşmemek mümkün mü?" ifadelerini kullandı.

Ardından, gelecek sezon için eşi Berfu Yenenler ile birlikte yeni projeye adım atacaklarını da söyleyen ünlü oyuncu, "Berfu ile birlikte çok güzel bir proje ile karşınızda olmayı planlıyoruz ama henüz netleşen bir şey yok. Olduğunda sizlerle de paylaşacağız" dedi.

NE OLMUŞTU?

Berfu Yenenler, Eşi Eser Yenenler'in hastalığını sosyal medya hesabından bu sözlerle duyurmuştu:

"Bir süredir buralarda yoktum biliyorsunuz bir açıklamayı da size borçluyum. Eser'de ortaya çıkan bir sağlık sorunu sebebiyle bir miktar sıkıntılı günler geçirdik. Çesme'den döndük, şu an İstanbul'dayız. Bazı tetkikler ve tedaviler sonrası evimize dönebildik. Şimdilik her şey yolunda gözüküyor, eski hayatımıza yavaş yavaş dönüyoruz. Merak edip soran herkese çok teşekkür ederiz, hadi bol bol mutluluk paylaşmaya devam edelim hep birlikte."

eser yenenler ameliyat

eser yenenler ameliyat

Berfu Yenenler hastaneden paylaştığı videoda eşine; "Sana neden nazar değiyor, neden böyle oldu? Bir kere çocuk baktın, sosyal medya hikayelerine baktım, çocuklarla iki koştun apandisitin patladı" sözleriyle takıldı.

eser yenenler apandisiti patladı

eser yenenler apandisiti patladı

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Demet Akalın'a ders olsun! Büyük usta Neşet Ertaş'tan videosu gündem oldu

İbrahim Tatlıses'i üzen haber! İbo show yayından kaldırıldı

İLİŞKİLİ HABER

İbrahim Tatlıses'i üzen haber! İbo show yayından kaldırıldı
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0