İbrahim Tatlıses'i üzen haber! İbo show yayından kaldırıldı

Yıllar sonra İbo Show programı ile ekranlara tekrar dönüş yapan İbrahim Tatlıses'e Star TV'den üzücü haber geldi. Usta sanatçı İbrahim Tatlıses'in programı İbo Show yayından kaldırıldı. Nedeni ise herkesi şoke etti. Geçtiğimiz günlerde Tatlıses’in eski eşi Adalet Sara’ya 'karayılan 've 'büyücü' diyerek hakaret etmesi nedeniyle, İbo Show’la yollarını ayırdı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Son günlerde hakkında çıkan dava ve icra haberleriyle gündeme gelen usta sanatçı İbrahim Tatlıses'i ile ilgili yaşanan gelişme herkesi şoke etti.

Uzun aradan sonra İbo Show programıyla geri dönüş yapan Tatlıses'e Star Tv'den şaşırtan bir karar çıktı. 

YAYINDAN KALDIRILDI!

Bir dönem yaşadığı sağlık sorunlarıyla ekranlardan uzak kalan usta sanatçı yıllar sonra Star Tv ekranlarında yayınlanan İbo Show programıyla yeniden ekranlara dönmüştü. Sezon finali yapan ve eylülde yayın hayatına tekrar girmeye hazırlanan İbo Star Tv yönetimi tarafından kaldırıldı. 

İbrahim TatlısesİLİŞKİLİ HABERİbrahim Tatlıses'e eski eşi Adalet Sara'dan dava darbesi! 'Bana kara yılan ve büyücü dedi'

"ESKİ EŞİNE KARA YILAN  VE BÜYÜCÜ DEYİNCE..."

Star TV yönetimi, İbrahim Tatlıses’in eski eşi Adalet Sara’ya 'karayılan 've 'büyücü' diyerek hakaret etmesi nedeniyle, İbo Show’la yollarını ayırdı. Edinilen bilgiye göre Tatlıses’in her kesimden tepki alması 9 yıl sonra başlayan programının da sonu oldu. Tatlıses ve ekibi ise şimdilerde yeni kanal arayışına girdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Demet Akalın'a ders olsun! Büyük usta Neşet Ertaş'tan videosu gündem oldu

Eser Yenenler sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı!

İLİŞKİLİ HABER

Eser Yenenler sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı!

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 4

Vesile ozturk 1 yıl önce

Ekranlara cikarilmak istenen sanatci veya bir baska meslek erbabinda sadece sanaati ile degil,insanliga birseyler verebilecek nezaket kaideleri cercevesinde ornek insanlar cikartildikca tv daha cok reting yapar.Artik toplumun gorgusunu,bilgisini,articak sanatcilarin meslek erbablarinin,konusunun uzmani olan sadece kendi alaninin disina cikmayan bireyler cikmasi gunumuz insanina ornek olunmasi acisindan cok onemli.

Toplam 1 beğeni

Vesile ozturk 1 yıl önce

Bugune kadar ona deger verip yayina koyanlarda hata.Bir insan sadece sesi icin kariyer verilmez.Uslub adab diye birsey vardir.Bugune kadar hanimlara yaptigi gafdan dolayi bunca deger vermek neyin nesi anlamis degilim.

Ali Uncu 1 yıl önce

Dansöz yayını yapmaya devam eden ve dengesiz söz ve davranışlarından dolayı İbo'yu hiç bir kanalda görmek istemiyoruz.

Toplam 2 beğeni

Vay anasını 1 yıl önce

Öyle bir şok oldum ki haberi okuduğumda beri kendime gelemedim.

Toplam 2 beğeni