Avatar 2'den rekor üstüne rekor: 14 günde 1 milyar dolar!

Dünyanın en iyi yapımları arasında gösterilen Avatar'ın devam filmi olan 'Avatar: The Way of Water' (Avatar: Suyun Yolu)' 16 Aralık 2022 tarihinde vizyona girdi. Tüm dünyada büyük bir ilgiyle karşılanan yapım, sadece 14 günde 1 milyar dolar hasılat elde ederek rekor kırdı.

2009 yapımı "Avatar" filmi vizyona girdiği ilk günden beri gişede büyük bir başarı yakalayarak dünya çapında fenomen haline gelmişti. Dünyanın en çok hasılat yapan filmi olarak nitelendirilen Avatar'ın merakla beklenen devam filmi 'Avatar: The Way of Water' (Avatar: Suyun Yolu)' geçtiğimiz haftalarda beyazperdede izleyenlerle buluştu. 

Avatar: The Way of Water

Avatar: The Way of Water

İlk filmiyle gişe rekoru kıran yapımın, ikinci filmiyle ilk haftada 150 milyon ila 175 milyon dolar hasılat elde etmesi bekleniyordu. İlk filmiyle 77 milyon dolar hasılat elde eden Avatar 2, Kuzey Amerika'da 317 milyon dolar, dünya çapında ise 713 milyon dolar hasılat elde ederek toplamda 1 milyar dolarlık bir hasılata ulaştı. Bu sayılarla birlikte Jurassic World: Hakimiyet filmini tahtından eden "Avatar: Suyun Yolu" 2022 yılında bu önemli başarıya en hızlı ulaşan film unvanını elde etti.

Avatar The Way Of Water filminden kareler

Avatar The Way Of Water filminden kareler

AVATAR 2'NİN FRAGMANI BÜYÜK HEYECAN UYANDIRMIŞTI!

Daha önce bazı görselleri paylaşılan filmin fragmanı da önceki haftalarda Avatar'ın resmi sitesinden yayınlandı. İşte 'Avatar: The Way of Water' (Avatar: Suyun Yolu)' yeni yayınlanan fragmanı...

AVATAR FİLM SERİSİNİN DEVAMI İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLADI!

'Avatar: The Way of Water' (Avatar: Suyun Yolu)' daha vizyona girmeden 4. film için çalışmalara başlanmıştı.. Yönetmen James Cameron, yaptığı açıklamada Avatar 3'ün çekimlerinin devam ettiğini ve 4. filmin yapımın sürecinin resmen başladığını duyurdu.

 Avatar

Avatar

Ünlü yönetmen geçtiğimiz aylarda Empire Magazin'e verdiği röportajda "Avatar filmleri her şeyi tüketiyor. Geliştirmekte olduğu heyecan verici başka şeyler de var. Sanırım zamanla, üçüncü ya da dördüncü filmden sonra, yönetmen koltuğunu güvenebileceğim başka bir yönetmene devretmeyi ve ilgilendiğim diğer şeyleri yapmayı düşüneceğim" ifadelerini kullanmıştı.

Avatar devam filmi geliyor

Avatar devam filmi geliyor

İşte Avatar: The Way Of Water ilk fragmanı;

Aleyna Tilki vukuatlara doymuyor! Son hedefi Justin Bieber oldu

İLİŞKİLİ HABER

Aleyna Tilki vukuatlara doymuyor! Son hedefi Justin Bieber oldu
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

Turan 1 yıl önce

İnsanlık bu filmi masıl seyrediyor

Toplam 3 beğeni

COR-ONA 1 yıl önce

Gözleriyle:))

Toplam 0 Beğeni