Aleyna Tilki vukuatlara doymuyor! Son hedefi Justin Bieber oldu

Şarkıcı Aleyna Tilki dünyaca ünlü yıldız Justin Bieber'ın ona asıldığını iddia etti. Tilki, Bieber'a 'Çingen' deyince mahkemelik oldu.

Aleyna Tilki, Enes Batur'un Youtube'da yayınladığı yeni yıl programına konuk oldu. Tilki, programda yaptığı açıklamalarla şoke etti. Aleyna Tilki, dünyaca ünlü şarkıcı Justin Bieber'ın kendisine ilgi duyduğunu ima etti.

"ÇİNGEN YANİ"

Tilki, Los Angeles'ta bir otelin kafesinde oturduğu esnada dünyaca ünlü şarkıcı Justin Bieber'in yanına gelerek kulağına bir şeyler fısıldadığını anlatıp "Yanıma biri geldi, ayakkabıları güzeldi ama çocuk çingen yani" diyerek şarkıcıyı tanımadığını ifade etti.

"ALEYNA TİLKİ ÖZÜR DİLESİN"

'Tatsız Gerçekler' programında söyledikleri birçok kişinin tepkisine neden oldu. Manisa'da yaşayan Yılmaz U., programı izledikten sonra şarkıcı Aleyna Tilki'nin çingene vatandaşlara yönelik küçümseyici konuştuğu iddiasıyla Cimer'e başvurdu. Yılmaz U., adlı vatandaş Aleyna Tilki'nin Konuk olduğu programın internetten kaldırılmasını ve şarkıcının da özür dilemesini talep etti.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI!

Şarkıcı hakkında Cimer'e yapılan şikayet sonrası İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nca soruşturma başlatıldı. Sabah'ta yer alan habere göre; Savcılık, şüpheli Aleyna Tilki'nin yer aldığı programı bilirkişiye göndererek deşifresini istedi. 

Geçtiğimiz günlerde sosyal medyadan kullanıcıların Tilki'ye 'Çingen' sözü nedeniyle tepki göstermesi üzerine Tilki sosyal medya hesabından açıklama yapmıştı.

"AMACIM KALP KIRMAK DEĞİL"

Şarkıcının açıklaması şu şekilde; "Amacım kalp kırmak değildi. Sadece 'çingene' kelimesi bana salaş bir tarz olduğunu çağrıştırdığı için kullandım ama ben her zaman salaşlığı severim, yargı olarak söylemedim. Tüm Romanlara sonsuz saygı, sevgi ve içtenliğimi gönderiyorum. Sizi çok seviyorum. Gelin, dans edelim. Mahallenize gelmek istiyorum"

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Ata Demirer'in Koreli yönetmen taklidi kırdı geçirdi!

Avatar 2'den rekor üstüne rekor: 14 günde 1 milyar dolar!

İLİŞKİLİ HABER

Avatar 2'den rekor üstüne rekor: 14 günde 1 milyar dolar!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

esentepe03 1 yıl önce

yap et sonra 90 derece kivir iyi valla buna birileri haddini bildirmeli gittigi yol hic iyi degil.

İsmail 1 yıl önce

Ya hu Vatandaşlarına, Öğrencilerine, Muhalefete,... vs lere durmadan vatan hainleri, teröristler, şükretmeyenler, ... vs denilirken kimsenin gıkı çıkmıyor yabiz şimd söylediğiniz millet kadar da mı değiliz ...