Songül Karlı'dan davası sonrası açıklama!

Ünlü sunucu Songül Karlı, boşanma davası açtığı eşi Metin Yüncü'nün dolandırıcı olduğuna yönelik şaşırtan açıklamalarda bulundu. Ünlü sunucu açtığı davada Metin Yüncü'nün dediklerine şaşırdığını ifade etti.

Şarkıcı ve sunucu olan Songül Karlı, yıllarca çalışıp kazandığı 100 milyon TL'lik kazancını eski eşi Metin Yüncü kaptırdığı için davalık oldu. Karlı'nın ifadesine göre eski eşi Metin Yüncü, kendini MİT'te çalıştığını belirtti ve ara ara nakit sıkıntısı yaşadığını açıklayarak Karlı'nın arsasını ipotek etmesini istediğini açıklandı.

songül karlı ve metin yüncü

songül karlı ve metin yüncü

"ADAM ÇOK ZEKİ"

Dün görülen dava hakkında konuşan Karlı, "Adam çok zeki usta neredeyse annesini reddedecek" ifadesini kullandı. Eski eşi Metin Yüncü için konuşan Karlı, mahkemede söylenen tüm iddiaları yalanlaması hakkında En büyük şok şuydu, savunmasında ben MİT'te çalışmıyorum vs... Ben her gün bu adamla yaşadım her gün telefonda dinledim. Bavul hazırladım Ankara'ya gönderdim altı sene böyle yaşadım çıktı 'Ben MİT'te çalışmadım' dedi." şeklinde açıkladı.

songül karlı

songül karlı

"BAKAN DEDİĞİ ENİŞTELERİ ÇIKTI"

Karlı, "O kadar zeki bir adam var ki karşınızda. Yanımda Sağlık Bakanı var deyip telefonla konuşturan adama nasıl inanmazsın? Meğer yanındaki adamlar enişteleriymiş. Burada ailece dolandırıcılık var." açıklamasını yaptı.

metin yüncü

metin yüncü

"SENET ÖDÜYORUM HALA..."

Parasının yendiğini söyleyen Songül Karlı "Ben sadece annesinden eniştesine herkesin bildiğini söylüyorum. Ben senet ödüyorum hala. Şimdi neredeyse anasını kabul etmeyecek. Bir de eniştesi dedi ki 'Songül hanım paraya çok sıkışmıştı 10 bin dolar yolladım' dedi.  Bu arada ben o dönemde FOX'ta çalışıyordum. Ben bana 10 bin dolar göndermiş sözde. Ben FOX'ta çalışırken aylığımı almıyordum param olduğu için. 'Bana para göndermeyin. Bankaya yatırmayın' diyordum, çok parasız kaldım bu yüzden. Benden önce iki kadını dolandırmışlar ben üçüncüyüm." ifadesinde bulundu.

songül karlı

songül karlı

"TAMİR ETTİRECEĞİM DİYE ALDI"

Bu zamana kadar kaybettiği eşyalarını sıralayan Karlı, "Bir kasa pırlantam gitti. Arsa gitti, bankadaki paralar. Elmasın şurası uzun pırlantanın şurası kötü deyip tek tek aldı tamir ettireceğim deyip. Marka saatlerimi bile aldı" şeklinde açıkladı.

Nihat Hatipoğlu'dan 'Protez tırnak' sorusuna net yanıt: Kaçının

İLİŞKİLİ HABER

Nihat Hatipoğlu'dan 'Protez tırnak' sorusuna net yanıt: Kaçının
Şahan Gökbakar şimdi de Arap düşmanlığına başladı!

İLİŞKİLİ HABER

Şahan Gökbakar şimdi de Arap düşmanlığına başladı!

BİR YORUM YAPIN 1

tepki 1 yıl önce

kadin erkek esit degil mi erkeklerin parasi yer iken sorun yok kadinin parasini yedin mi sorun var kisaca para mal varligi ortak yemisler sonra cikip parami isterim diyemezsin evli iken her sey ortak kendi yedigi paralar ne olacakbu kadar malvarligi var ise maliye konuya el atacak vergisini vermis mi nerden bulmus diye

Toplam 1 beğeni