Şahan Gökbakar şimdi de Arap düşmanlığına başladı!

Sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla skandallara imza atan komedyen Şahan Gökbakar, yeni bir algı oluşturmaya çalıştı. Şahan bu kez de tabelalardaki Arapça yazıları hedefine aldı.

Şahan Gökbakar, geçtiğimiz günlerde Tortum Şelalesinin HES projesi nedeniyle kuruduğuna yönelik yaptığı paylaşımla insanları isyana sürükledi. Ancak Gökbakar'ın algı operasyonunu Erzurum Uzundere Belediye Başkanı Hilmi Aktoprak, bozdu.

şahan gökbakar

şahan gökbakar

Algı operasyonu elinde patladı! Şahan Gökbakar çark ettiİLİŞKİLİ HABERAlgı operasyonu elinde patladı! Şahan Gökbakar çark etti

Çark etmeye çalışan Gökbakar, bu kez de tabelalarda yer alan Arapça yazıları hedefine aldı. Kendince Suriye'den gelen sığınmacıların sayısını eleştiren Gökbakar'a cevaplar gecikmedi. İngilizce İtalyanca ve Fransızca bir sürü tabela ve restoranları hatırlatan okuyucuları ayrıca durumun arz talep meselesi üzerine çıkan ticari bir durum olduğunu belirtti. 

Songül Karlı'dan davası sonrası açıklama!

İLİŞKİLİ HABER

Songül Karlı'dan davası sonrası açıklama!

BİR YORUM YAPIN 48

Hülya 1 yıl önce

Saçmalamışsınız. Arap düşmanlığı değil milliyetçilik yapmış. Yerden göğe kadar da haklı. Müslümanım, Suriye' li, Afgan vd. müslümanlar kardeşim. Ama bundan ben de rahatsızım yeter. Burası bizim vatanımız "Türkiye"!!!

Hayriye 1 yıl önce

Nerden prim kasarım haberlere çıkarım reklam olurum derdinde olan bir insan çok dikkat edilmesine gerek yok.

Berra 1 yıl önce

Arapça tabelalar olmasından mutlu musun yani? Türkiye'de yaşıyorsan türk tabelaları, menüleri olacak. Mülteciler neden bizim dükkanlarımızı ele geçiriyor? İş kurmak için bekleyen birçok türk var fakat arapların parası bizimkinden daha değerli olduğu için araplar o dükkanları alıyor. Türko çalışıyor, çabalıyor ama arabın teki dükkanı alıyor. Mülteciler biz değiliz, onlar.

Nezahat 1 yıl önce

Diğer diller normal karşılanırken Arapçadan bu kadar korkmaları traji komik.Birazda ülkeye gelen turistlerin sağladığı parasal yararlardan bahsedin ırkçı nefretiniz içinizde kalsın.

berra 1 yıl önce

Irkçılık değil bu, tamam madem dükkanlarını türkler yerine mülteciler alsınlar ve kendi milletindekiler işsiz kalsın. Türkiye arapça tabelalarla kaplansın, arap ülkesi olsun ne dersin? Çok güzel değil mi yaaa rüya gibi off

Melek A. 1 yıl önce

Bir yandan ırkçılık ve savaş olmasın herkese eşitlik nidaları atarken bir yandan başka bir ırkı ve dili hedef almak iki yüzlülüğün başka bir çeşidi..Saygı duymazsan saygı duyulmazsın.

Fakirullah 1 yıl önce

Buna sanatçı diyen sanattan ne anlıyo iki gaz çıkardı sanatçı oldu öylemi

Yorumların Tümünü Okuyun