Fenomen seri Açlık Oyunları yeni filmiyle geri dönüyor!

Sinema tarihinin en sevilen yapımlarından biri olan "Açlık Oyunları" serisinin öncesini anlatacak olan "Kuşların ve Yılanların Şarkısı" adlı yapımın ilk tanıtım filmi yayınlandı.

Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson ve Liam Hemsworth'ün başrollerinde yer aldığı "Açlık Oyunlarıserisi yayınlandığı ilk günden itibaren gişede büyük bir başarı yakalayarak dünyanın dört bir yanında yankı uyandırmıştı. 

Açlık Oyunları film serisi nerede çekildi? İLİŞKİLİ HABERAçlık Oyunları film serisi nerede çekildi? "Panem" nerededir?

Açlık Oyunları

Açlık Oyunları

Lionsgate yapım şirketi, CinemaCon etkinliğinde fenomen yapımın hayranlarına müjdeli haberi verdi. "Açlık Oyunları" serisinin öncesini anlatacak olan yeni bir yapımla geri döneceklerini duyuran yapım şirketi, filmin adının "Kuşların ve Yılanların Şarkısı" olacağını açıkladı.

Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence

CinemaCon sunumunda gösterilen tanıtım klibinde, şu anda yapım aşamasında olan yeni yapım, "2023'te dünya kimin ötücü kuş kimin yılan olduğunu keşfedecek" sözleriyle tanıtıldı. Suzanne Collins'in aynı adlı romanından uyarlanacak olan film 17 Kasım 2023 tarihinde beyaz perdede izleyenlerle buluşacak. 

Açlık Oyunları serisi Başkan Snow

Açlık Oyunları serisi Başkan Snow

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0