Johnny Depp'in intikamını hayranları aldı! Amber Heard'e Aquaman 2 darbesi

Şiddet davasında aklanan Johnny Depp'in hayranları harekete geçti. Yaklaşık 4 yıldır Hollywood filmlerinden men edilen Depp'in yaşadığı durumu Heard'ın yaşaması için kampanya başlatıldı. Heard'ın son filmi olan Aquaman 2'nin oyuncu kadrosundan çıkarılması yönündeki harekete milyonlarca kişi dahil olmuştu. İddialara göre şirket Amber'in sahnelerini çıkarttı.

Amber Heard'ın Aquaman 2 filminden çıkarılması için başlatılan kampanyaya neredeyse 3 milyon kişi katıldı. 2016 yılında Johnny Depp ile olan boşanmasında yüklü bir miktarda tazminat alan ve Depp'in kendisine şiddet uyguladığını söyleyen Heard, bu açıklamalar nedeniyle Depp'in kariyerini bitirmişti.

Hollywood yıldızı Amber HeardİLİŞKİLİ HABERHollywood yıldızı Amber Heard'de hem Borderline hem de Histerik kişilik bozukluğu mu var?

amber heard için harekete geçildi

amber heard için harekete geçildi

Birçok projede başrol olan Depp'in yavaş yavaş Hollywood'dan men edilmişti. Ancak Depp, yaklaşık 3-4 yıldır Heard'in şiddeti iddialarının doğru olmadığına yönelik harekete geçti. Ve itibarını kurtarmak için açtığı dava tüm kamuoyuna sunulmasını istedi.

Johnny Depp ve Amber Heard davasında bomba gelişme! Makyaj markası iddiaları çürüttüİLİŞKİLİ HABERJohnny Depp ve Amber Heard davasında bomba gelişme! Makyaj markası iddiaları çürüttü

amber heard için harekete geçildi

amber heard için harekete geçildi

Depp'in bu çıkışı şiddet davasındaki tüm gerçekleri ortaya koydu. Şiddete kendisinin maruz kaldığını belirten Depp, ortaya koyduğu dava dosyalarla adını temize çıkardı. 15 milyon dolar tazminat ödeyecek olan Amber hakkında harekete geçen Depp hayranları iddialara göre; Amber'in yer aldığı son film olan Aquaman 2'deki görüntüleri çıkarıldı. 

 Johnny Depp ve Amber HeardİLİŞKİLİ HABER Johnny Depp ve Amber Heard'in milyonluk davasında ilk yaşandı! Şiddet görselleri paylaşıldı

amber heard için harekete geçildi

amber heard için harekete geçildi

Warner Bros. harekete geçti. Heard'in bazı sahnelerini Aquaman filminden çıkardığını duyurmuştu. Öte yandan ikinci seri de ise bir kaç tane sahnesinin tek olduğunu söylemişti. 

amber heard

amber heard

Ancak sosyal medyada Depp, hayranları boykot çalışmalarına başlaması üzere yapım şirketi daha radikal bir karar aldığı filmdeki Heard'ün tamamen çıkarılıp yeni bir oyuncunun dahil olabileceği iddia edildi. 

Bensu Soral yeğeni Ali bebeğin kime benzediğini açıkladı!

İLİŞKİLİ HABER

Bensu Soral yeğeni Ali bebeğin kime benzediğini açıkladı!

BİR YORUM YAPIN 3

hıghlander 1 yıl önce

Uğraşmayın şu Amber Heard ile artık. Hollywood'da biraz anlayışlı olmalı.Dünyanın neresinde olursa olsun,hak etmiş bile olsa,boşanılan bir kadın,kırılmış bir çiçektir. Anna ve babalar kendi evladını düşünerek empati yapmalı,insan kusursuz değil,hiç birimiz peygamber değiliz.Warner Bros,hiç bir filmini indirmeyeceğim yada izlemeyeceğim!.

Toplam 1 beğeni

Sakaryalı Mustafa 1 yıl önce

Kötü bir kadın!!

Birgül 1 yıl önce

Nerden biliyorsun dur söyliim duydun heralde