Ufuk Beydemir 7 yaşındaki İsmail'in şiirini şarkı olarak piyasaya çıkardı!

'Ay Tenli Kadın' şarkısı ile ortalığı kasıp kavuran ünlü şarkıcı Ufuk Beydemir'den Twitter'da sürpriz bir şarkı paylaşımı geldi. Ayşe Nalan isimli sosyal medya kullanıcısı, 7 yaşındaki oğlunun yazdığı şiiri paylaştı. Binlerce beğeni alan ve sosyal medyanın gündemine oturan o sözlere Ufuk Beydemir kayıtsız kalamayarak bir beste yaptı. Beydemir, birkaç gün sonra stüdyoya girerek profesyonel kayıt aldı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Twitter'da Ayşe Nalan isimli bir sosyal medya kullanıcısı oğlunun yazdığı şiiri paylaştı. Nalan'ın "Yedi yaşındaki oğlum elinde bu şiirle geldi, şaşkınız" notuyla yaptığı paylaşım, sosyal medyanın gündemine oturdu ve 100 bine yakın beğeni aldı. Bu paylaşım şarkıcı Ufuk Beydemir'in de dikkatini çekti.

Eline gitarı alan Beydemir, bu sözlere bir beste yaptı ve video kaydı aldı. Çektiği videoyu Ayşe Nalan'ın paylaşımına cevap vererek yayınladı.

"Yedi yaşındaki oğlunuza selam ve sevgiler. Çok güzel yazmış, yazmaya devam etsin." diyen Ufuk Beydemir'in paylaşımı kısa sürede 50 bine yakın beğeni, 3 bine yakın retweet aldı.

Beydemir bu paylaşımlarıyla kısa zamanda sosyal medyanın gündemine oturdu. Ünlü müzisyen, videoyu ayrıca 230 bin takipçili Instagram hesabından da paylaşarak, şunları yazdı:

"İsmail’in sözleri Twitter’da karşıma çıktı ve kendimi tutamadım. İsmail yedi yaşında bilge bir arkadaşımızmış."

STÜDYO KAYDI ALDI

Ufuk Beydemir, yaptığı şarkı çok beğenilince profesyonel bir kayıt almak üzere stüdyoya girdi. Şarkının kapağına sözlerin sahibi İsmail'in fotoğrafını koyarak şarkının adını da "Ben Bir Kek Miyim" yapan Beydemir, yine büyük takdir topladı.

Beydemir ayrıca, sözlerin yazarı olan 7 yaşındaki İsmail Saracoğlu'na da telif hakkı vererek şarkıdan kazanç sağlamasına vesile oldu.

Çıkardığı şarkının duyurusunu Instagram hesabından yaparak tüm müzik platformlarında yer aldığını bildiren Beydemir, paylaşımına şu açıklamayı yazdı:

"Merhabalar. Çok istediniz ve bunca koşturmanın içinde gecemi gündüzüme katıp bu kıymetli şarkıyı hazırladım arkadaşlar. Tüm mecralardan "Ben Bir Kek Miyim?"i dinleyebilirsiniz. Hepsinden öte 7 yaşındaki İsmail’in siz bu eseri dinledikçe söz yazarı olarak telif kazanması ayrı keyifli benim için. Hepinize teşekkürler. Nice karanlıklarda neşeyle buluşmaya.
Söz: İsmail Saracoğlu
Müzik: Ufuk Beydemir"

Justin Bieber Ferrari markasının kara listesinde!

İLİŞKİLİ HABER

Justin Bieber Ferrari markasının kara listesinde!

BİR YORUM YAPIN 0