Justin Bieber Ferrari markasının kara listesinde!

Ünlü lüks otomobil markalarından olan Ferrari, bazı ünlüleri kara listesine ekledi. Oluşturduğu kara listenin başında yer alan Justin Bieber'a araba satmak istemeyen Ferrari, markasının prestiji konusunda endişeli olduğunu açıkladı.

Kanadalı popçu Justin Bieber, yıllar önce satın aldığı beyaz renkli Ferrari 458 Italia F1 model aracını 2016’da neon mavi renge boyadığı için markayla karşı karşıya gelmişti. Merkezi İtalya’nın Maranello bölgesinde bulunan Ferrari, markasının prestijini ve değerini koruması yönündeki sıkı kurallarıyla gündeme gelmektedir. Kuralı çiğneyerek lüks aracını boyatan Justin Bieber, Ferrari tarafından "kabul edilemez" damgası yemişti. 

justin bieber ve ferrari marka arabası

justin bieber ve ferrari marka arabası

HABER VERMEDEN SATILAMAZ!

Aracını açık arttırmaya koyduğu öğrenilen Justin bieber için son şansta elinden kaydı gitti. Ferrari'nin kesinlikle istemediği kurallardan biri de "aracı açık arttırmaya çıkarma" ile söz konusu özel aracın satışa sunulması Bieber'ı kara listeye tamamen entegre etti.

fabio barone

fabio barone

"MARKANIN ONURUNU KORUMAK İÇİN"

Bir İngiliz basını Ferrari'nin kurallarını inceleyerek ortaya çıkardı. Kurallar arasında aracı satın alan kişinin bir yıl içinde aracı tekrar satması yasaklanırken, satış kararının önce Ferrari’ye iletilmesi gerektiği de belirtiliyor. Bir dergide röportaj veren en büyük Ferrari sahipleri kulübünün başkanı Fabio Barone, "Bu kurallar markanın onurunu korumak için önemli" açıklamasında bulundu.

Ufuk Beydemir 7 yaşındaki İsmail'in şiirini şarkı olarak piyasaya çıkardı!

İLİŞKİLİ HABER

Ufuk Beydemir 7 yaşındaki İsmail'in şiirini şarkı olarak piyasaya çıkardı!
Emine Erdoğan Hıdırellez'i kutladı!

İLİŞKİLİ HABER

Emine Erdoğan Hıdırellez'i kutladı!

BİR YORUM YAPIN 0