Kocası borç içinde olan Demet Akalın'dan 15 milyon TL'ye ev!

Şarkıcı Demet Akalın Bodrum Yalıkavak'ta 15 milyon TL değerinde villa satın almasıyla gündeme bomba gibi düştü.

Demet Akalın'ın eşi Okan Kurt ve ailesine ait iki şirket için iflas kararı vermesi gündeme damgasını vurmuştu. Yurtiçi ve yurtdışı taşımacılıkta 40 yılı geride bırakan Martaş, bir süre önce mali darboğaza düşmüştü. Okan Kurt ile mutlu bir birliktelik sürdüren Demet Akalın, kızı Hira ve ailesiyle birlikte bu yazı Bodrum'da geçirecek. 

Daha önce Torba'da evi olan ünlü şarkıcının, Yalıkavak'taki lüks bir siteden havuzlu villa aldığı öğrenildi.

Okan Kurt ve Demet Akalın

Okan Kurt ve Demet Akalın

EŞİ BORÇ İÇİNDEYKEN 15 MİLYON TL'YE YAZLIK!

Demet Akalın'ın yeni evine 15 milyon TL ödediği belirtildi. Yazı yeni mülkünde karşılamaya hazırlanan Akalın, villanın içini de kendi zevkine göre bir mimara yaptırıyor.

Demet Akalın Okan Kurt ve kızı Hira

Demet Akalın Okan Kurt ve kızı Hira

2018'de Kurt'un aile şirketine haciz gelmesinin ardından icra memurları Demet Akalın'ın evine gelip, haciz işlemi başlatmıştı. Olaylardan sonra Akalın, Okan Kurt'tan tek celsede boşanmıştı. Akalın ile Kurt, ayrıldıktan bir süre sonra ilişkilerine ikinci bir şans vererek, yeniden bir araya gelmişti.

Hayat Bilgisi'nin hademe Mennan'ı Erdal Türkmen'den yıllar sonra gelen itiraf!

İLİŞKİLİ HABER

Hayat Bilgisi'nin hademe Mennan'ı Erdal Türkmen'den yıllar sonra gelen itiraf!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 13

Yistif - Rize 1 yıl önce

İşte mazlum bunların sayesinde daha da mazlum oluyor. Anlaşmalı boşan ve malları kurtar. Sonra git eskisi gibi hayatına devam et. Rabbim bildiği gibi yapsın İnşallah.

Toplam 1 beğeni

Ottoman 1 yıl önce

Bu kadar millet açlık sınırında yaşarken siz zevki sefa içinde yaşayacağınızı mı sanıyorsunuz? Gün gelir devran döner.

Toplam 1 beğeni

meyyid 1 yıl önce

kadın uyanık.kocası iflas edince hemen resmi olarak boşandı ve malları kendine kaldı.yoksa hacizle eşi olduğu için malları gidecekti,.şu anda resmi olarak evli değiller ama beraber yaşıyorlar.bunu mahkemeler bilmiyormu da mallara el koymuyor anlamış değilim.bunu gariban yapsa zina derler ama sosyete yaptı mı sorun yok..

Toplam 2 beğeni

misafir 1 yıl önce

hayatları formalite.. iflas etmez merak etmesin kimse. yalan dolan

Toplam 1 beğeni

Tual 1 yıl önce

Zenginin malı fakirin çenesini yorarmış doğulu erkekler karı parası yiyor evlilikleri boşanmaları onların özel hayatları bir aile parayı çok seviyorsa o evde hiç bir zaman huzur olmaz

Toplam 1 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun