Oyuncu Buse Varol'dan romantik evlilik yıldönümü kutlaması!

Alişan, 2018 yılında oyuncu Buse Varol ile nikah masasına oturmuştu. Kısa sürede mutlu evliliklerini iki çocukla taçlandıran Alişan ile Buse Varol çifti aile saadetleri ile ilgi odağı olmaya devam ediyor.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Üç yıl önce dünyaevine giren Alişan-Buse Varol çifti, geçtiğimiz aylarda ikinci kez anne-baba olmuştu. 2019'un şubat ayında oğulları Burak'ı kucaklarına alan ikili, bu kez kızlarına "Eliz" adını vermişti.  İkinci kez baba olmanın sevincini yaşayan Alişan, eşi ile evliliklerinin 5. yıl dönümünü kutladı. Şarkıcı, Instagram hesabından düğün gününe ait bir video yayınladı.

Alişan, evlilik yıldönümünü yaptığı paylaşımla kutladı.

"6 mayıs 2018 aile olduğumuz,karı koca olduğumuz,evlendiğimiz gün️ 5. Yılımıza girdiğimiz gün..Burak’ımız ve Eliz’imizle nice güzel yıllara İnşallah aşkım..İyi günde,kötü günde,mutlulukta,sağlıkta İnşallah bir ömür boyu..Seni seviyorum 5. Yılımız kutlu olsun

Oyuncu Özlem Yılmaz'dan radikal karar! Bıraktı...

İLİŞKİLİ HABER

Oyuncu Özlem Yılmaz'dan radikal karar! Bıraktı...
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

yamur 11 ay önce

sizi severek takip etek beni gurur duyduruyo tk ederim böyle uyguklamaya yaptınız için