Oyuncu Özlem Yılmaz'dan radikal karar! Bıraktı...

Kara Ekmek, Unutulmaz, Zoraki Koca gibi dizilerin başrol oyuncusu Özlem Yılmaz oyunculuğu bıraktığını açıkladı.

Döneme damga vuran ve şimdilerin gözde oyuncularıyla başrolü paylaşan Özlem Yılmaz'dan üzücü bir haber geldi. Sosyal medya hesabından paylaştığı açıklamasında oyunculuğu bıraktığını açıkladı.

Kariyerine devam etmeyeceğini söyleyen Yılmaz meslekten uzaklaştığını da dile getirdi:

"Beklenti ve belirsizliklere son vermek isterken kafamın içine hapsolmuş cümleleri yazıya dökmekte bu kadar zorlanacağımı düşünmemiştim hiç. Nasıl başlamam gerektiğinin kararsızlığıyla; saatlerdir telefon ekranı ile salonun boş bir köşesi arası gidip geliyor gözlerim. Bu esnada aklıma gelen iyi-kötü binbir anı duygudan duyguya sürüklüyor beni. Anbean gülümseyip, arada bir de tek kaş kaldırıyorum. Sanki o anları yeniden yaşıyor gibi... Hızla geçen 15 yıllık oyunculuk serüvenime sığmış öyle çok hikaye var ki... 'Ama biz şimdi asıl konumuza dönelim...' Uzun zamandır yeni bir proje beklentisiyle ilgili aldığım yorumlar ve sorular üzerine paylaşma gereksinimi duyduğum, tek nefeste alınmadığına emin olabileceğiniz; bundan sonraki süreç ile ilgili kararım; ekranlarda olmayacağım." açıklaması yapan güzel oyuncu duygu dolu sözlerine şöyle devam etti:

"MESLEĞİMDEN BENİ UZAKLAŞTIRAN DETAYLAR"

özlem yılmaz

özlem yılmaz

"Çocukluk hayali gerçekleşmiş, hobisini meslek edinebilmiş biri olarak şunu çok net söyleyebilirim ki; oyunculuğun bana vermiş olduğu haz tartışılmaz. Farklı kimliklere can vermenin keyfi bir yana, içimde saklı kalmış ya da bastırılmış duygu ve davranışları, 'ol'mayı üstlendiğim karakterlere yükleyerek açığa çıkarmak çok büyük bir zevk oldu her zaman benim için. Bu şansı elde ettiğim için mutluyum. 19 yaşından beri severek yaptığım mesleğimden beni uzaklaştıran detayları çok gerekli görürsem bilhare konuşuruz. 'Sözü fazla uzatmayayım...' Bu hazzı yaşamama vesile, üzerimde emeği ve hakkı olan herkese sonsuz teşekkür borçluyum. Birlikte çalışmaktan şeref duyduğum insanlar, güzel tanışıklıklar, kurulan anlamlı dostluklar... Mesleğimin hayatıma kattığı her ne varsa, acı tatlı yaşanan her şeye şükürler olsun. Sevgi ve saygımı içinde hisseden herkes, iyi ki varlar... İyi ki varsınız.."

Oyuncu Buse Varol'dan romantik evlilik yıldönümü kutlaması!

İLİŞKİLİ HABER

Oyuncu Buse Varol'dan romantik evlilik yıldönümü kutlaması!
Hande Yener Kozmo enerji uzmanı oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Hande Yener Kozmo enerji uzmanı oldu!

ETİKETLER

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0