Hande Yener Kozmo enerji uzmanı oldu!

Bir süredir sağlık sorunları yaşayan ünlü popçu Hande Yener, geçtiğimiz akşam Etiler'de kameralara takıldı. Tek başına bir restauranttan çıkarken görüntülenen Yener, iddialı bir geri dönüş yapacağını bildirdi.

Çok konuşulan tarzı ile gündeme gelen ünlü popçu Hande Yener, hem kıyafetiyle dikkatleri üzerine toplarken hem de HİT olan şarkılarıyla da sevenlerini mutlu etmeye devam ediyor. 49 yaşındaki ünlü şarkıcı Yener, geçtiğimiz günlerde İstanbul Etiler'de objektiflere yakalandı. Muhabirlerin soruların yanıt veren Yener'in enerjisinin yüksek olması hastalığından sonra sevenlerinin için rahatlattı.

hande yener

hande yener

"KOZMO ENERJİ UZMANI OLDUM"

Başarılı şarkıcı Yener, geçtiğimiz günlerce bacağını sakatlamıştı. Hatta konsere bile tarz yaparak bastonla çıkan ünlü popçu, sağlığı hakkında "İzi hala duruyor, tedaviler devam ediyor. Bazı teknikler öğreniyorum. Kozmo enerji uzmanı oldum artık. Enerjimi kimse düşüremeyecek ve nazara gelmeyeceğim." açıklamasında bulundu.

hande yener

hande yener

TURNE HAZIRLIĞINDA

Dünyaya açılan güzel şarkıcı Amerika turnesi için hazırlıklar yapıldığını ifade etti. Turneye bütün ekip çıkacaklarını ama çıkmadan önce yeni bir klip çekeceğinin haberini verdi.

hande yener

hande yener

İDDİALI YENİ BİR ŞARKI

Turne öncesi çekeceği klip hakkında açıklama yapan Hande Yener, "Bu Hande başka Hande, benden söylemesi. Gördüğünüzde ve duyduğunuzda bu kim diyeceksiniz. O kadar iddialı geliyorum. Yeni bir şarkı. Sevenlerime bir sürpriz yapmak istedim. Bir değil hatta iki sürpriz yapmak istedim. Şu anda da bir tanesini açıklıyorum, yarın çok güzel bir klip çekiyorum. Oradan da Amerika’ya gidip keşfedip geleceğim. Benim için yenilik çok önemli, yeniliği seviyorum." açıklamasında bulundu.

Oyuncu Özlem Yılmaz'dan radikal karar! Bıraktı...

İLİŞKİLİ HABER

Oyuncu Özlem Yılmaz'dan radikal karar! Bıraktı...
Kraliçe Letizia şaşkınlığını gizleyemedi! Pişti oldular

İLİŞKİLİ HABER

Kraliçe Letizia şaşkınlığını gizleyemedi! Pişti oldular

BİR YORUM YAPIN 1

Mehmet 1 yıl önce

Senin Amerika'ya gidip gezmen bize neden supriz olsun ki?