Aşil tendonu kopan Survivor Merve Aydın'ın son durumu nasıl?

Survivor yarışmasında Merve Aydın'ın geçirdiği talihsiz kaza damga vurmuştu. Parkurda aşil tendonu kopan Aydın'ın son hali de merak ediliyor. Yarışmaya veda eden Aydın’ı ilk ziyaret eden programın sunucusu Murat Ceylan oldu.

Survivor 2022'de yaşanan sakatlık bütün yarışmacıları etkiledi. Kadınlar mücadelesinde parkurdaki yerini alan Merve Aydın, merdiven engelini çıkarken acı içinde yerde kaldı. 'Aşil tendomun koptu' diye bağıran Aydın'ın yanına sağlık ekibi ve arkadaşları koştu.

Gözyaşlarına boğulan yarışmacı ekran başındakileri ve yarışmacı arkadaşlarını da ağlattı. Duygusal anların yaşandığı gecede Merve Aydın apar topar hastaneye kaldırıldı.

DEVAM EDEMEYECEK!

Çok ağır bir sakatlık geçiren Merve Aydın'ın Survivor'a devam edemeyeceğini Acun Ilıcalı açıkladı. Ilıcalı, "Yapılan kontrollerde şu anda devam etme şansının olmadığı net olarak gözüküyor. Merve'nin tabi ki Survivor hayallerini bitirmesi ve burada kendisi bir kez daha ispatlamak üzereyken bir anda yarışmanın dışında kalması çok üzücü bir olay. Ama telafisi olabilecek bir olay olduğu için yine de şükrediyorum" dedi.

SurvivorİLİŞKİLİ HABERSurvivor'da yarışmacılar birbirine girdi! Sunucu avazı çıktığı kadar bağırdı

MURAT CEYLAN ZİYARET ETTİ

merve aydın
merve aydın


Yarışmaya veda eden Merve Aydın'ı ilk olarak Survivor'ın sunucusu Murat Ceylan ziyaret etti. Hastaneye ‘geçmiş olsun’a giden Ceylan paylaştığı bu fotoğrafın altına, ' Büyük bir şansızlık, çok üzüldüm böyle bir veda olmamalıydı. Emeğin ve tüm çaban için teşekkürler Mervem! En hızlı şekilde iyileşmen dileğiyle' mesajını düştü.

TÜRKİYE'YE DÖNDÜ!

Merve Aydın, Dominik'ten İstanbul'a geldi. Survivor All Star hayatı bilen ünlü yarışmacıyı İstanbul Havalimanı'nda ailesi ve sevdikleri karşıladı. Tekerlekli sandalye ile yolcu çıkış kapısına gelen Merve Aydın'ın oğlunu kucakladığı anlarda duygusal anlar yaşadığı görüldü.

Merve Aydın'ı hayranları tezahüratlar eşliğinde karşıladı. Oğlu ve eşine sarıldığı sırada sevenlerinin alkışlarını alan Aydın gördüğü ilgi karşısında duygulandı.

Oğlu Barlas'ı öpmeye doyamayan Merve Aydın daha sonra eşine sarılarak hasret giderdi.

Will Smith tokatın ağırlığı altında ezildi! Terapi görmeye başladı...

İLİŞKİLİ HABER

Will Smith tokatın ağırlığı altında ezildi! Terapi görmeye başladı...
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0