Ünlü şarkıcı Gülden Karaböcek'ten şaşırtan itiraf!

Ünlü şarkıcı Gülden Karaböcek, Şile İstanbul'da halk konseri verdi. Konser esnasında şaşırtıcı itiraflarda bulunan Karaböcek, izleyicileriyle duygusal anlar yaşarken sonrasında da parçalarıyla eğlendirmeyi başardı.

Yeşilçam'ın sevilen şarkılarına ev sahipliği yapan ünlü şarkıcı Gülden Karaböcek, geçtiğimiz günlerde İstanbul Şile'de halk konseri verdi. Ünlü şarkıcının şarkılarına karşı ilgi oldukça yüksekti. Konser esnasında itirafta bulunan Karaböcek, duygusal anlar yaşadı.

gülden karaböcek

gülden karaböcek

"DEĞERİNİ BİLİN"

Annesini kaybettiğinde yaşadıklarından söz eden Gülden Karaböcek, "Annemi kaybettiğimde 2 yıl kendime gelemedim" ifadesini kullandı. Annelerin değerlerinin bilinmesini gerektiğini ifade eden Karaböcek, "Anne acısı çok büyük bir acıdır. Annemi kaybettiğimde 2 yıl kendime gelemedim. Annem Bakırköy'de sahil yolunda bir apartmanda oturuyordu. Hep evin ışıkları yanardı, arabayla geçerken ışıklar kapalı olduğunda yaşadığım acıyı tarif edemem" açıklamasında bulundu.

gülden karaböcek

gülden karaböcek

"GURURLUYUM"

Gülden Karaböcek'e, kızı Nur Karaböcek de sahnede eşlik etti. Nur Karaböcek "Başta Annem olmak üzere tüm Annelerin Anneler Günü'nü kutluyorum. İyi ki Annemle birlikte sahnedeyim...Böylesine büyük efsane bir sanatçıya eşlik ettiğim için gururluyum. Yitirdiğimiz tüm Anneleri de rahmetle ve özlemle anıyorum" ifadelerini kullandı.

İstanbul'da merakla beklenen Jazz Günleri başlıyor!

İLİŞKİLİ HABER

İstanbul'da merakla beklenen Jazz Günleri başlıyor!

BİR YORUM YAPIN 0