İbrahim Erkal hayata gözlerini yumalı 5 yıl oldu! Son kızını sadece 12 gün görmüştü

'Canısı', 'De Get Yalan Dünya' ve 'Çare Gelmez' gibi efsaneleşmiş şarkılarıyla hafızalarda yer eden şarkıcı İbrahim Erkal, 2017 yılında hayata gözlerini yummuştu. Ölüm yıldönümünde eşi ve sevenleri tarafından anılan Erkal, küçük kızını sadece 12 gün görebilmişti. Erkal'ın minik kızı sosyal medyada büyük ilgi gördü...

İbrahim Erkal, 12 Nisan 2017 yılında evinin otoparkında tansiyonunun düşmesi sonucu dengesini kaybedip kafasını yere vurmuş ve beyin kanaması geçirmesi sonucu hayatını kaybetmişti.

Ölümüyle sevenlerini yasa boğan İbrahim Erkal'ın eşi Filiz Erkal, her fırsatta eşini anıyor. Sosyal medyada sık sık İbrahim Erkal ile alakalı paylaşımda bulunan Filiz Erkal, ölüm yıldönümünde de eşini andı.

İbrahim Erkal'ın bir karesini paylaşarak yürekleri dağlayan Filiz Erkal, kareye şu açıklamayı yazdı:

"Sensiz geçen anlamsız beş yıl...sadece özlem mekanın cennet olsun nurlarda uyu canım sevgilim..."

ibrahim erkal

ibrahim erkal

ERKAL'IN MİNİK KIZI BÜYÜDÜ

Filiz Erkal ile evliliğinden Dilara Hatice Erkal, Elif Su Erkal ve Levent Erkal isimlerinde 3 çocuğu olan İbrahim Erkal; ölüm yıldönümünde sevenleri tarafından anıldı. Sosyal medyada Erkal hakkında pek çok paylaşım yapıldı. O paylaşımları Filiz Erkal kendi sayfasından paylaştı.

ibrahim erkal kızı

ibrahim erkal kızı

İbrahim Erkal'ın ani gidişi hayranlarını acıya boğmuş, ardında gözü yaşlı bir eş ve 3 çocuk bırakmıştı. Erkal, küçük kızı Elif Su'yu sadece 12 gün görebilmişti. O dönem kucağında yeni doğan bebeğiyle kalan Filiz Erkal, yaptığı duygusal paylaşımla rahmetli eşi İbrahim Erkal'ı unutmadığını bir kere daha göstermiş oldu.

ibrahim erkal kızları

ibrahim erkal kızları

Elif Su'nun büyümüş hali sosyal medyada dikkat çekti. 5 yaşını geçen Elif Su ve diğer kızı Dilara Hatice'yi "Kızlarım" açıklaması ile paylaşmıştı.

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0