Meryem Uzerli'den alkışlanacak hareket! Türklere olan sevgisi...

'Muhteşem Yüzyıl' dizisindeki Hürrem Sultan karakteriyle ön plana çıkan ünlü oyuncu Meryem Uzerli, herkesi hayran bırakacak bir davranışta bulundu. Doğup büyüdüğü Berlin'de bir kafe açan güzel oyuncu, müşterilerden sadece Euro değil Türk parası da kabul etmeye başladı. Uzerli, bu davranışıyla gönülleri fethetti.

'Muhteşem Yüzyıl' dizisiyle Türkiye'de büyük bir kitleye hitap ederek 'Hürrem Sultan' karakteriyle kendine hayran bırakan Meryem Uzerli, bir süredir ekranlardan uzak bir yaşam sürdürüyor.

Dijital projelere yönelen Uzerli, yaşamını şu sıralar Berlin'de sürdürüyor. Uzerli, son dönemlerde 6,9 milyonluk Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla ilgi odağı oluyor. Verdiği kilolar ve yaptırdığı estetik operasyonlarla gündemde olan oyuncu Meryem Uzerli, son yaptığı hareketle Türk yanını konuşturdu.  

'ALKIŞLIK HAREKET' OLARAK YORUMLANDI

Meryem Uzerli, Türk yanını konuşturdu. Doğup büyüdüğü Berlin'de bir kafe açan güzel oyuncu, müşterilerden sadece Euro değil Türk parası da kabul etmeye başladı. Annesi Alman, babası Türk olan Meryem Uzerli, şöhreti yakaladığı ülkemize olan vefasını yine gösterdi.

Takvim'in haberine göre; Her fırsatta Türkiye ve Türk insanına övgüler yağdıran güzel oyuncu, 2020 yılında doğup büyüdüğü Berlin'de 'Nosh Nosh' isimli bir kafe açmıştı. Mekanı Türk hayranlarıyla dolup taşan Meryem Uzerli, ilginç bir karar aldı.

Güzel oyuncu, Türkiye'den gelen konuklarının sık sık Türk Lirası ile ödeme yapmak istediğini görünce TL ile ödemeyi kabul etmeye başladı. Bu hareketi 'alkışlık hareket' olarak yorumlandı.

73 kilo veren Ümit Erdim eleştirilere yanıt verdi: Senin haddin değil!

İLİŞKİLİ HABER

73 kilo veren Ümit Erdim eleştirilere yanıt verdi: Senin haddin değil!

BİR YORUM YAPIN 3

ottoman 1 yıl önce

bir elin türkiyede bir elin almanyada olunca evet :) ama fiyat euro bazında tl ye cevrilince birşey değil yaa bir çayi sadece 95 tl ye içiyorsunuz fazla değil türkiye için zaten asgari ücret nasıl olsa zamlandı :)

Faruk 1 yıl önce

Peki çay ne kadar? :) Çok merak ettim

Toplam 1 beğeni

andalu 1 yıl önce

böyle insanların olması güzel.