Esra Erol'un eşi Ali Özbir'den aşk dolu doğum günü kutlaması!

Esra Erol'un 22 yıllık eşi Ali Özbir, aşka geldi. Ünlü sunucunun eşi Özbir, Erol'un doğum gününü kutladı. Ünlü sunucu 40 yaşına girdi. Sosyal medyada paylaşım yapan Özbir, tek kelime ile anlatmak istese de sevgisini harflerle sınırlayamadı.

Ünlü sunucu Esra Erol, geçtiğimiz gün 40 yaşına girdi. İki yıl üst üste Türkiye’nin en prestijli ödüllerinden biri olan Altın Kelebek’i alarak en iyi sunucu ödülünü kazanan Erol, evlilik programlarıyla kendi adını duyurmuştu. Senelerini TV önünde ekran yüzü olarak geçiren başarılı sunucu, 40 yaşına girmenin şerefine eşi Ali Özbir'den duygusal doğum günü mesajı aldı. 

ali özbir, eşi esra erol ve çocukları

ali özbir, eşi esra erol ve çocukları

"KISA VE ÖZ"

Çift sosyal medya paylaşımları ile sürekli birbirlerine karşı sevgilerini açıklarken, ünlü sunucunun eşi Ali Özbir, çocuklarının annesi Esra Erol'un doğum gününü sosyal medya üzerinden kutladı. Özbir Esra Erol ile pozunu "Sana söyleyebileceğim tek kelime İYİ Kİ VARSIN İYİ Kİ DOĞDUN. Kısa ve öz" notuyla paylaştı. Esra Erol paylaşıma hemen "Alim" yanıtını verdi.

ali özbir ve eşi esra erol

ali özbir ve eşi esra erol

"GERÇİ İKİ KELİME"

Ali Özbir, paylaşımının yorumlarında kendini düzeltti. Takipçilerini de güldüren "Gerçi iki kelime olmuş ama" açıklamasıyla tek kelimeye sığdıramadığı sevgisini dile getirmekten çekinmedi.

ali özbir paylaşımı

ali özbir paylaşımı

BİR YORUM YAPIN 0