Can Bonomo'nun ablasının hayvan tutkusu görenleri şaşırttı!

Can Bonomo'nun ablası Funda Bonomo, çok sayıda engelli sahipsiz hayvanlara bakıyor. 165 köpeği v 5 kedisi bulunan Bonomo, hayvanlarının 20'sinin engelli olduğu öğrenildi.

Ünlü şarkıcı Can Bonomo, Öykü Karayel ile olan evliliğinden doğan evladını kucağına alarak babalık duygusunu tatmıştı. Hayvanları çok sevdiğini sürekli dile getiren Bonomo'nun bu sevgisi genetikmiş. Ablası Funda Bonomo, baktığı hayvan sayısı görenleri hayretlere düşürürken, yaşadığı çiftlikteki mutluluğunu paylaştı.

funda bonomo

funda bonomo

EVİNİ SATIP ÇİFTLİĞE TAŞINDI

İzmir Kemalpaşa'da yaşayan Funda Bonomo, 8 yıl önce barınaktan çıkardığı hasta köpek ve yavrularının yüklü miktardaki tedavi masraflarını ödeyebilmek için ikinci el olarak eşyalarını satışa çıkartmıştı. Bonomo, hayvan dostlarıyla kaldığı evini satarak, 2.5 dönüm büyüklüğünde çiftlikte birlikte yaşamaya başladı. 165 köpek ve 5 kedisi bulunan Bonomo, 8 yıl önce de Hayvanlar İçin Projeler Derneği'ni (HİPDER) kurdu.

funda bonomo

funda bonomo

"HAYATTAKİ GÖREVİMİZ"

Hayvanlara yardım etmekten zevk alan Bonomo "Kurtardığımız ve sokakta yaşayamayacak durumda olan sokak hayvanlarını barındırmaya çalışıyoruz. Her biri de zamanında ya araba çarpmış ya evden atılıp, sokakta hastalanmış, aç kalmış, şiddet görmüş canlarımız. Şu an hepsi olabildiğince sağlıklı ve mutlu. Onları doyurmak, sevmek de bizim hayattaki görevimiz" açıklamasında bulundu

funda bonomo

funda bonomo

"25 YASAKLI IRK VAR"

Birlikte yaşadığı dostlarından 'Putin'in, yasaklı ırk olan Pitbull cinsi olduğunu dile getiren Bonomo, "2 yıldır 'Putin' ile birlikteyiz. 5-6 yaşlarında olduğunu tahmin ediyorum. Zamanında trafik kazası geçirmiş ama tam geçmişini bilmiyoruz. Arka tarafı felç nedeniyle tutmuyordu. Fizik tedavi ve ilaç desteğiyle ayağa kalktı. Yürüyüp koşabiliyor, engeli kalmadı. Yasaklı ırk. Bizim himayemizde şu an 25 yasaklı ırk var. Hepsi de çok iyi huylu dostlar. Direkt size sarılıp, öpmek isteyecek hayvanlar ve kimseye zararları yok. Biraz yanlış anlaşılıyorlar, çok güçlü hayvanlar oldukları için. Kötü ellerde ölüm makinesine dönüşebildikleri için o şekilde addediliyor ama yasaklanmaları kendi suçları değil. Tamamen onları yanlış ellere veren insanların suçu" açıklamasında bulundu.

Oyuncu Ümit Erdim'den Canan Kaftancıoğlu tepkisi!

İLİŞKİLİ HABER

Oyuncu Ümit Erdim'den Canan Kaftancıoğlu tepkisi!

BİR YORUM YAPIN 0