Oyuncu Ümit Erdim'den Canan Kaftancıoğlu tepkisi!

'Hayat Bilgisi' dizisindeki 'Arif' karakteri ile akıllarda yer eden ünlü oyuncu Ümit Erdim, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu kararı için, "Bu hanımın tweet'leri ve savunduğu şeyler Google aramalarında mevcut. Peşinden gidenlere yazık sadece. Sorsan 'vatanı seviyoruz' derler. Gerçekten fıkra gibi" ifadelerini kullandı.

Yargıtay 3'üncü Ceza Dairesi, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun yargılandığı davaları karara bağlayarak, üç ayrı suçtan toplamda 4 yıl 11 ay 20 gün hapis cezası almasına hükmetti.

Karar sonrası Twitter hesabından paylaşım yapan oyuncu Ümit Erdim, hapis cezasına karşı olanlara tepki gösterdi.

"SORSAN 'VATANI SEVİYORUZ' DERLER"

Kaftancıoğlu'nun ceza almasına neden olan paylaşımların ve savunduğu şeylerin Google aramalarında çabucak bulunabileceğinin altını çizen Erdim, "Peşinden gidenlere yazık sadece. Sorsan 'vatanı seviyoruz' derler. Gerçekten fıkra gibi." diyerek tepki gösterdi.

 "BU CÜMLELERİ SAVUNAMAYANTAKİPTEN ÇIKABİLİR"

Erdim, paylaşımı sonrası kendisine tepki gösterenlere ise, "Formül belli ve basit. Hep birlikte tekrar edelim; PKK hain bir terör örgütüdür. Bebek katili bir cinayet şebekesidir. ‘Ermeni Soykırımı’ ifadesi kocaman bir yalandır, hayal ürünüdür, iftiradır. Bu cümleleri yazamayan, savunamayan kim varsa beni takipten derhal çıkabilir. Bye." dedi.

Can Bonomo'nun ablasının hayvan tutkusu görenleri şaşırttı!

İLİŞKİLİ HABER

Can Bonomo'nun ablasının hayvan tutkusu görenleri şaşırttı!
Kourtney Kardashian '1 milyon doların' tam da üstüne bastı!

İLİŞKİLİ HABER

Kourtney Kardashian '1 milyon doların' tam da üstüne bastı!

BİR YORUM YAPIN 0