Kourtney Kardashian '1 milyon doların' tam da üstüne bastı!

Kourtney Kardashian "The Kardashians" şovda yaşadığı bir olayı anlatırken ağladı. Kardashian, eşi Travis Barker'ın verdiği 1 milyon dolarlık (yaklaşık 15 milyon liralık) nişan yüzüğünün üstüne bastığını ve kırdığını açıkladı.

Kourtney Kardashian, eşi Travis Barker'in aldığı yüzüğün üstüne basıp paramparça etti. Kardashian "The Kardashians" şovun yeni bölümünde Kris Jenner, Kourtney'nin devasa Lorraine Schwartz tasarımı yüzüğünü takmadığını fark etti.

kourtney kardashian

kourtney kardashian

"ÇOK KÖTÜ BİR ŞEY YAPTIM"

Kardashian bunun üzerine yaşadığı olayı "muhtemelen hayatım boyunca yaptığım en kötü şeylerden biri" diyerek "Yerde katlanmış sweatshirtlerimle oturuyordum. Yüzüğü çıkardım ve güvenli olacağını düşünerek yanıma yere koydum. Dolabımdan bir şey almam gerekiyordu ve ayağa kalktığımda yüzüğe bastım. Saatlerce histerik bir şekilde ağladım ve sonra Travis'i aradım. 'Gerçekten çok kötü bir şey yaptım' dedim." ifadesinde bulundu.

kourtney kardashian nişan yüzüğü

kourtney kardashian nişan yüzüğü

"BUNU NASIL YAPABİLDİM"

Kourtney Kardashian, "Bu, hayatımda sahip olduğum en güzel şey ve bunu nasıl yapabildim?" diye pişmanlığını dile getirdi. Duygusal anlar yaşayan Kourtney, Blink-182 davulcusu Lorraine Schwartz tasarımı tam olarak 1 milyon dolarlık yüzüğünün üstüne bastığını ve parçaladığını itiraf etti.

Oyuncu Ümit Erdim'den Canan Kaftancıoğlu tepkisi!

İLİŞKİLİ HABER

Oyuncu Ümit Erdim'den Canan Kaftancıoğlu tepkisi!

BİR YORUM YAPIN 0